hubnutí

Otázku položila: Anonymní uživatelka #49112 25.12.2011 23:25

Holky, chci se zeptat, co děláte když vás honí mlsná? Jak to vydržíte? Já vždycky když začnu jíst tak neumím přestat..a cpu se a cpu..a nevím jak to zastavit:/....pak mám hrozné výčitky.. kolikrát jsem si řekla a dost..ale vydrží mi to vždy jen chvíli... A myslíte že je možné shodit 4 kg za 3 týdny? Děkuju

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Mě pomohlo vždy to že sem si po jídle vičistila zuby už sem neměla chuť na jiný a když se mi nechtělo čistit furt zuby jedla sem jak se mi chtělo a večer na rotoped a aspoň 10km najet a opravdu mi to moc pomohlo :-)

  • Ahoj, tky s tím bojuji, někdy to vydržím a někdy ne, jelikož potřebuji dát dolů víc, tak s tím začnu až dokojím, kojení mi nepomáháZkus si koupit oříšky nebo něco takového. Vím, že když několik dní nejím nic sladkého, že pak na to nemám takovou chuť. Zhubnout 4 kg za 3 týdny, ono to jde, ale není to zdravý a hned se ti to vrátí, nemělo by se hubnout víc jak 2 kg za měsíc. A hlavně si najít nějaký zdravý stýl,který se bude dodržovat. Nějak se o něj chci taky pokusit.

  • full.avl26.12.2011 9:00

    je to strašný, sice se držím a nic sladkého nejím, mám výhodu, že jsem vegetarián a že vánoce se především točí kolem "masožravců" :DD ale zase neodolám jiném věcem, které jsem si zvlášť připravila pro sebe, ale zasejc neodolám vánočce. :D njn máme to my ženské těžké... chlapi se nehlídají je jim jedno co do sebe nahází a není to na nich tak vidět jako na nás ženských a nebo i když to na nich je vidět, tak oni jsou přeci ty, kteří to tak nehrotí.

    a ano dá se zhubnout i 4 kila na 3 týdny, ale rozhodně nee drastickými diety, ale CVIČENÍM a pouze cvičením. a co je úplně ideální to co do sebe člověk nahází hned to ze sebe vypotit, však i o vánocích se dají dělat dlouhé procházky , nebo si dát sedy lehy u pohádky, já to řeším třeba hopsáním na míčí při koukání na telku :) njn ne že by mi to nějak extra šlo, bo jak běží pěkaná pohádka, tak jen sedím a čumím a včera jsem se přistihla jak u toho ležím v posteli :D no děs ty vánoce :DD

  • Verousek8926.12.2011 12:14

    Já na to mám super trik, který u mě funguje, když mě chytné mlsná, tak si vezmu mrkev nebo nějakou jinou zeleninu. To mi chuť zažene a zároveň mám dobrý pocit, že jsem do sebe dostala zdravou stravu :) Zhubnout 4 kg za 3 týdny určitě jde, ale zdravé to je pouze tehdy, pokud máš hubnutí založeno na hodně pohybu a na vyvážené stravě.

  • Me pomohlo nekupovat nic co by svadelo se cpat a kdyz jsem mela zravou, tak jsem chroupala ryzovy chlebicky. Sice to neni nic moc, ale netloustne se po nich a navic me chut na cokoliv uz po par chlebickach prejde :o)).

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 213 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 740 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist