homeopatika

Otázku položila: Bývalá uživatelka #20179 2.8.2011 20:11

holky máte nekdo zkusenosti s homeopatikama u porodu?? Nam to asistentka na kurzu docela doporucuje. Jenze ja kdysi chodila k homeopatovi s migrenama a i po trech mesicich to bylo cim dal horsi, tak tomu moc neverim. Má nekdo kladnejsi zkusenosti, hlavne by me zajimalo ohledne toho porodu. A pak nam jeste doporucuje bachovy esence a pastylky, ze to muzem dat i tatinkum aby nebyly tak nervni :-) A pak taky nam doporucila docela dost homeopatik po porodu. Treba balonek epino a gel dianatal nam pohanila, ze to je reklamni tah,.... Ted je otazka zda homeopatika nejsou. Ikdyz nikdo nikoho do niceho nenuti. Tak co holciny, mate zkusenosti??

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Kladnější zkušenost mám, ale ne ohledně porodu, tak ti asi nic moc neporadím, ale.. Před dvěma lety jsem dostala těžkou angínu, kdy jsem měla přes 40 horečky a jezdila na penicilin do nemocnice. Při těch horečkách se mi vyhodila strašná spousta oparů, že jsem nemohla ani pusu otevřít. A od té doby se mi při jakémkoli výkyvu okamžitě vyhodil. :( Hrůůůza!! Mazala jsem to, jak blb chodila s bílou tečkou na hubě, chudák přítel je vždycky chytnul ode mě. :( Pak mi spolužák poslal od jeho maminky - lékařky - homeopatika (Rhus toxicodendron: http://www.zbozi.cz/689913-rhus-toxicodendron-ch9-gra-4g/ ), abych okamžitě, když mě začne svědit ret, si vzala 10 kuliček a pak 5 kuliček po dvou hodinách. A ejhle - od tý doby opary skoro nemám, a když, tak nejsou ani vidět a během chvilky jsou pryč! :)) Takže já velebím do oblak. :))

    Když ti to neublíží, tak proč ne. ;) Záleží na tobě, jestli chceš investovat do něčeho, o čem vlastně nevíš, jestli ti to pomůže, no. :))

  • Ja se po nich při vyvolávaném porodu začla rychle otvírat,ale nevím,jestli to bylo zrovna jimi,protože druhý porod byl přirozený,bez homeopatik, a také to šlo celkem dobře,přestože mě dr při příjmu strašila vyvoláním,protože mi odtekla voda a kontrakce nic moc.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 744 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist