holky a piti

Otázku položila: Anonymní uživatelka #32641 28.2.2012 20:20

Takova anketka - jake mate zkusenosti nebo co si myslite o holkach, ktery moc pijou, nebo spis co si o nich mysli kluci - muj pripad je takovyto: jsme na vejsce, ve skupine jsme takova mensi particka (2,3 holky a 5,6 kluku), chodime obcas nekam sednout a tak, znate to. Samozrejmne kazdej neco popije. Ja si dam za celej vecer treba 2,3 piva + nakyho panaka, kdyz se zveme. Nikdy se mi s tema lidma nestalo, ze bych byla opila, jen tak do nalady. No je tam ale jedna holka, ktera se opije snad pokazdy, druhej den si ve skole nic nepamatuje a celej den si vynucuje pozornost tim, jak se opila, ze si nic nepamatuje a obecne 60% jeji debaty je porad jen o chlastu. Zajmalo by me, jak to berou kluci. Jestli ji vidi jako "potencialni holku na chozeni" nebo proste jen "holcici kamos co jde s nima na pivo". Jeden kluk se mi z ty nasi party libi, a tak nechcu vymetat uplne vsechno a pokazdy to co oni, ale chcu se udelat takova jako "rozumna" a nechovat se jako decko, coz se ta holka chova i kdyz neni napita. Jestli teda chapete jak to cely myslim.. Mate nakou podobnou zkusenost?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • No, já jsem trochu extrém-studovala jsem godézii a kartografii a to je škola, kde se buď prošprtáš, nebo propiješ, jinak to nejde a už vůbec ne na výukách v terénu, kdy jsme za každého počasí třeba i tři týdny měřili v horách o sto šest. Chlastalo se každej den a strašně, nepamatuji se, že bychom byli střízliví i přes den, vždycky někdo donesl na kopec aspoň basu piv. Byla doba, kdy jsem večer v hospodě zvládla 8 piv a klidně 5 panáků a byli jsme jen v náladě, páč už jsme byli opravdu vypití. Je pravda, že jsme spali tak dvě hoďky denně a pilo se od 8 do 5-6ráno. Domů jsem se vracela s absťákem, fór byl, že tam s námi kalili i vyučující a netzřídka některý skončil na vyčerpání organismu v nemocnici. Ale byly to zlaté časy. Dneska si dám dvoju vína a mám dost, alkohol skoro nemusím. Už jsem si svoje vypila na celý život dopředu. Jinak ale na přednášky jsme chodili střízliví a teprve po škole se skočilo na jedno dvě, víc ne. Nicméně kluci nás brali jako kamarádky a parťáky, v tomhle oboru to ani jinak nejde, ale jeden ten kamarád a parťák je dneska můj manžel:-D

  • No tak já bych zkušenost měla, můj manžel,kdysi také s partou takto popíjeli a byla mezi nimi holka, která chlastala skoro snad víc,nebo stejně jako oni, jako parták na večer byla dobrá, ano i nějaký ten sex pro zábavu proběhl prý, ale jakmile holka začala mluvit o budoucnosti, tak chlap vycouval, byla to holka pro zábavu, ne pro život. Do dneška s klukama na to vzpomínají a jeden čas jsem i na tu dotyčnou,aniž bych ji znala i dost žárlila, ale bylo mi to vysvětleno,že to byla parták na pivo a večer,když už tam byla,tak proběhl sex, ale to časem vše skončilo a my jsme spolu již 3roky.Takže buď taková jaká jsi a nikdy se neměň jen kvuli někomu :-) ta kamarádka možná teď bude chvíli zajímavá a zábavná, ale to časem každého chlapa odradí a zjistí,že toto je na chvíli a hlavně je to drahý :-D

  • no tak já jsem vyrůstala se samýma klukama,vůbec mi to nevadilo,jen našim, že chodím ven s nimi,že tam není žádná holka a co tam dělám,jak jsme vyrůstali,tak jsme zkusili se i někdy napít, samozřejmě že já taky,pivo i tvrdé, pak cigarety taky jsem začala, drží mě to dodneška je mi 27...pak kluci začali chodit do hospody tak já samozřejmě taky....nebyl den kdy jsem s nimi nebyla, napsali sms-jdeme na pivko tak jsem šla, našim se to nelíbilo, byla jsem tam sama holka mezi 9 kluky, ale jak píšu, mě to nevadí...a kdybych to měla ukončit:DODNEŠKA SI NA PIVKO ZAJDU RADĚJI S KLUKAMI NEŽ S HOLKAMI, ROZUMÍM SI VÍCE S NIMI....asik,je to tím,že jsem vyrůstala jinak než jiné holky,a vůbec mi to nevadí,čím mín holek v mém okolí tím pro mě lépe:-)

  • Mám osobní zkušenost, před X lety jsem taky hodně pila. A upřímně žádný frajerství to nebylo, kluky to odě mě spíš odrazovalo. A i mi pár kluků řeklo, že se jim jinak moc líbím, ale to moje pití a opíjení je od chození se mnou odrazuje. Myslím, že většinou se klukům nadměrné pití u holek spíš hnusí. Takový holky jsou spíš jen pro srandu a chvilkovou zábavu, ale vážně je kluci neberou. On asi nikdo by nechtěl chodit s holkou, která je furt namol, táhne z ní hromada alkoholu, chová se tak, že ani neví co dělá, prd si pamatuje, dělá ostudu atd. Taky jsem si zpočátku myslela bůhví jak njsem zábavná, správná a oblíbená. Ale opak byl pravdou, ve skutečnosti jsem byla všem spíš pro smích, klukům zejména. Myslím, že mnohem větší šanci u kluků u vás v partě máš spíš ty než ta tvá kamarádka.

  • můj názor je takový, že holka by se měla chovat žensky, a to neznemená si sežrat hubu a nechat se někde tahat, protože nejsem schopná chodit, mě se to hnusí, takže já si dám radši jen tak jak ty říkáš na náladu, než abych zvracela, sotva mluvila a nemohla chodit... to je fakt hnusný. Nelíbí se mi to ani u kluků... ale ještě budiž. Každopádně horší obrázek neznám, než když na plese potkám hezkou holku, krásný šaty a vysoký podpatky, a ve 12 už je na šrot, 2 statný "ošetřovatelé" jí musejí táhnout na vzduch, a boty už ani neví, kde má... to je nechutný. Klukum se to si myslím taky nelíbí. Navíc když vezmeš, že opilej člověk ještě kde koho oblejzá a ani o tom neví.... takže věrnost taky asi nic moc..

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 551 odpovědí a 409 726 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist