holení nad kolenem

Otázku položila: Anonymní uživatelka #415028 25.6.2021 11:59

ahoj holky, je mi 15, ráda bych se zeptala jestli si holíte stehna, protože já někde slyšela nebo četla, že se to dělat nemá(ale nevím proč).. nebo mám na stehna používat ty voskové pásky?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já už ne. Kdysi jsem to párkrát udělala a chlupy začaly být tmavší a mnohem viditelnější. Tak jsem to jednou vytrhala a nechala být.. jsou světle, téměř neviditelné.. tak nevidím důvod je holit.

  • Francy25.6.2021 12:56

    Taky si stehna neholím, mám tam světlé chloupky, které nejsou skoro vidět.

  • Rebeca25.6.2021 13:56

    Stehna si holim uplne stejne jako lytka, neoholeny by vypadaly dost blbe. :D Ze by se nemely holit slysim poprve, zadny problemy mi to nezpusobuje.

  • Nevím, proč by se to údajně nemělo. Ale já si holím stehna od první chvíle úplně stejně jako lýtka. Silnější ani tmavší chlupy tam nemám (maximálně v dolní polovině lýtek). Oholit se jenom po kolena by vypadalo neskutečně komicky :D Sice mám na stehnech světlý chloupky, ale mám jich tam fakt hodně, vypadalo by to fakt divně. Epilaci jsem zkoušela a nevydržela jsem to, i ty nejtmavší a nejtvrdší chloupky, co mám to nebralo, pekelně to bolelo a týden jsem to měla zarudlý a ještě to zarůstalo ;) Mamka se třeba na stehnech neholí, ale nemá je ani zdaleka tak chlupatý jako já.

  • Určite je lepšie trhať, ako holiť... Ja teda moc chĺpkov nemám, ale odkedy som si začala epilovat (vosk je tiež dobrý), tak už nemám skoro nič. Ja si epilujem aj pod pazuchami. Dá sa na to zvyknúť...

  • Neholím jenom když jedu na dovolenou. Chloupky tam mám světlé takže mi to tak nevadí.

  • macicekkajik25.6.2021 13:35

    Stehna rozhodně neholit, pokud si pak nechceš nadávat. Já si nadávám i za to, že jsem si začala holit lýtka. Kdybych se na to vykašlala, bylo by to lepší. Také jsem tam měla jemné téměř neviditelné chloupky.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 330 odpovědí a 409 601 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist