hezký den

Otázku položila: Bývalá uživatelka #36807 8.3.2012 8:34

ahoj,chtěla bych se zeptat,2.3. jsem byla u doktora a ten mě na ultrazvuku potvrdil že jsem těhu,gestační váček 5,0 mm velký,ale řekl mě že je to teprve v začátcích,že se to poznat ještě nedá,13.3. jedu zase k doktorovi,je možné že by mě už vzal krev a udělal další vyšetření(měla bych být tak v 6tt)děkuji a pěkný den :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • lulatko8.3.2012 9:04

    Záleží, co uvidí na zvuku, jestli se to posunulo dál. Kdyby Ti i bral již krev, bylo by to na pohlavní nemoci, krevní skupinu atp., případně nějaká běžná biochemie. Nějaký screening na vývojové vady se odebírá v 10.tt, ale záleží, jestli by Ti ho vůbec nabídl - nedělá se celoplošně; nicméně bude-li možnost a byť by sis ho pak musela platit sama, stojí za to ho podstoupit; je spojen s ultrazvuk. vyšetřením ve 12.tt, a může značně napomoct, když v 16.tt vyjdou hůř plošně dělané triple testy. Ale na to máš zatím čas.

  • tak já byla na prvním UZV v 5+2, gestační váček velký jako u tebe, další návštěva byla za 14 dní, to už bylo i srdíčko. Objednala si mně do 1. informativní poradny, kde mi dala materiály s tím kdy a co se bude provádět a kdy se mám objednat na vyšetření a krev. Na krvi jsem byla až ted 10+3, současně s NT vyšetřením krve. Do té doby mi krev nebrala ani na HCG. průkazku mi zatím endala, asi i vzhledem k věku a možným problémům v těhu.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist