gutalax

Otázku položila: Anonymní uživatelka #47754 27.9.2011 22:11

Ahoj :) mam dotazek , beru antinu -minervu kazdy den v 6 rano , beru ji pravidelne atd .. uz pres tyden nemuzu jit na velkou mela sem menstruaci a nejak sem ujela a ty chute sem neovladla a naprala se cim to jenom slo :D a ted sem proste nafoukla , plna :( a tak sem si koupila projimadlo gutalax , ja vim nektere me urcite skritizujete proc hnedka projimadlo ale ja uz zkousela vsechno ale nic tak je tohle moje posledni zachrana nez asi prasknu .. a ted k tomu dotazu :D ted sem to zapila a rano kolem 7 bych mela zacit "litat" a vim ze projimadla a prujmy pusobi na antinu , a ve ctvrtek mam byt s pritelem a kdyby nahodou doslo na sex tak sem chranena a nebo ne ? myslite ze s eto za ten den nesnizi a mam se chranit jinak? a nebo ze to jedno projimadlo mi nezkazi ochranu ? diky moc a omlouvam se zatu zmatenost :D

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Zkoušela jsi i hořčík? Mám zkušenost, že když ho vypiju moc, tak mě to hned druhý den prožene :) ale, když už sis vzala projímadlo, tak to je na hořčík pozdě...Průjmy ovlivňují antikoncepci, zkus se podívat do příbalového letáku, co se stane, když by sis antikoncepci zapomněla vzít podle týdnu (1., 2., 3.). U mé je to tak, že pokud si ji zapomenu vzít v 1. týdnu, tak se musím další týden chránit, v 2. týdnu OK a ve 3. týdnu buď pokračovat dalším platíčkem nebo ukončit užívání a udělat pauzu. Ty si ji sice vezmeš, spolkneš, ale pak se z tebe dostane zase ven, ale taky to záleží na tom, po kolika hodinách po braní jdeš na záchod.

  • na nadýmání Guttalax není ;-) Pokud to přeženeš s jídlem a je ti pak těžko, tak je lepší Pancreolan nebo Pangrol na vytrávení a nebo Espumisan přímo na nadýmání...nebo kolikrát stačí jen ozdravit následující den jídelníček a hodně pít...A ten hořčík taky není špatný nápad ;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 215 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 747 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist