graf

Otázku položila: Bývalá uživatelka #43788 10.11.2012 17:07

potřebuji poradit.dělám si už 3 graf bazální teploty.u prvního se mi vyznačily plodné dny podle kalendáře,podle teplot+kdy se tyto dny kryly(žlutá a zelená barva v grafu).ve druhém se mi vyznačily jen plodné dny podle kalendáře(žlutá barva).zelená barva nikde.je možné,že jsem podle teplot plodné dny něměla,když je graf nevyhodnotil?nebo kde jsem udělala chybu při zapisování?se třetím grafem jsem teprve na začátku.děkuji za odpověď

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Není vidět tvůj graf, takže nemohu posoudit. Ale je možné, že minulý měsíc byl anovulační. To jediné mě napadá. Lepši by bylo ,ale vidět grafy.

  • jojo přesně tak...pokud graf vyhodnotí, že teplota neodpovídá plodným dnům, tak prostě nezezelená...Ale já třeba měla strašně dlouhou dobu jen vyznačenou žlutou barvu (zhruba 14 dní) jelikož jsem měla špatné teploty, ale z tohohle grafu mi vyšlo nakonec Těhu, ze začátku to vypadalo taky na anovulační graf, takže bych možná věřila své intuici...přeci jen je tohle počítač...Ale možnost anovulačního cyklu tu samozřejmě je..

  • Ano, jak píší holky. Graf je neprogramovaný a pokud teploty neodpovídají pravidlům ovulace, tak nezobrazí zelené zabarvení plodných dní. Nemáš však povolené to, abychom ti koukly do grafu, tudíž těžko soudit, zda byl cyklus opravdu anovulační, nebo co se stalo. Kdyby jsi si to povolila, tak bychom ti mohly říct přesněji.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 215 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 747 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist