gestační váček

Otázku položila: Bývalá uživatelka #36807 12.3.2012 12:53

ahoj chtěla bych se zeptat. 2.3.2012 jsem byla u svého doktora abych si nechala potvrdit těhotenství,na ultrazvuku objevil gestační váček 5,0mm velký,zítra jdu zase k doktorovi,je možný že už by bylo vidět emrio-plod?????.děkuji

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, tak nevím, jaký ti Dr. řekl toho 2.3. že bys byla týden. Já byla prvně na gyndě a to jsem byla 5+3tt a byl také vidět váček. Pak jsem šla 14 dní poté tj. 7+3 a už tlouklo srdíčko - ale že by z toho byl poznat malej človíček to ještě ne. Bylo tam něco, ale k človíčkovi bych to v tu dobu ještě nepřirovnala. :-)

  • Já byla v 5tt a byl vidět gestační váček,poté jsem skončila v nemocnici kvůli špinění a byla jsem 6+2tt a srdíčko šlo krásně vidět každé miminko je jiné a srdíčko se ti může rozběhnout klidně až v 8tt.
    Ale myslím,že by vidět už jsi mohla zítra na ultrazvuku přeji hodně štěstíčka a zdravíčka.
    Já jdu taky zítra na UZ

  • já to měla podobně jako Kacenita. v 7+2 srdíčko, spotřebovaný žloutkový váček, ale spíš jen takovej sotva pulčík ;-) k človíčkovi bych to přirovnala až v nějakým 11tt kdy jsem byla na kontrolním UZV k NT screeningu. to už bylo vidět i něco jako ručičky a nožičky a byla to krása :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 228 otázek, kterým se dostalo 271 605 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist