dotaz

Otázku položila: Anonymní uživatelka #23096 8.4.2011 20:30

Ahojky, neznáte prosím někdo nějakou dobrou radu na to jak zpevnit břicho a stehna? .. nebo třeba i zhubnout.. je mi 16 let, měřím 158 cm a momentálně važim okolo 59 kg... nedávno jsem měla ještě 55 a nějak to stouplo. děkuji předem :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Cviky podobné sedům lehům ... Procházky... Omezení sladkostí... Žádný stres, občas si zajít zaběhat a nepřejídat se :)

  • Holka to můžeš mít jen z hromonů, že se v tobě nyní, v pubertě perou, proto ti váha stoupá, v tomhle věku určitě nedrž žádný drastický diety a spíš si zajdi pro radu k dr. jestli jsi v pořádku.. jestli nemáš rozhašenou štítnou žlazu, či jinej zdr. problém... pohybem rozhodně nic nezkazíš ale jez dál tak jak jíš ;)

  • Zdeherda8.4.2011 21:09

    Ahoj, bohuzel na to neexistuje zadnej zazracnej recept. Jenom pravidelne jist, neprejidat se, hybat se - chodit, kolo, brusle, plavani, cokoliv te alespon trochu bavi, aby ti to vydrzelo. Jedinne co pomuze na zpevnení je bohuzel posilovani a cviceni. A fakt nechtej hubnout rychle, ideal je tak pul az kilo za tyden...Myslim, ze tvoje vaha neni nijak tragicka! Je uplne normalni. Staci, kdyz si kazdej den das treba pul hodky rychlejsi chuze a hned se budes citit lip. No a taky pomuze snizit spotrebu alkoholu:-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 551 odpovědí a 409 726 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist