dostinex

Otázku položila: Bývalá uživatelka #22072 3.5.2011 12:29

ahojky, chtěla jsem se zeptat jestli někdo zde má zkušenost s Dostinexem na snížení prolaktinu. Beru jej 1x tydne , ale od te odby , mam neustaly pocit teploty ( a přitom teplota v poradku) , rymu , velmi nizky tlak , motaní hlavy a pocity na zvracení. Da se to zvladnout , ale někdy jsou momenty že mám strach sama o sebe.. :-) .. jinak , nekde jsem četla že se po nem ma přibirat?? Co je na tom pravdy .. a pokud mám takové příznaky mám snizit davkovaní na pulky 1x tydne? ...

potom jak to funguje při braní Dostinexu ohledně otěhotnění.. jestli si mam hlidat ovulaci , s ovu testy , nebo muze dostinex ukazovat falesny vysledek ovu testu.. nevim co a jak v tomto pripade :-) ..

děkuji

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahojky já beru na snížení prolaktinu Medokriptine a ze začátku mi bylo, pořád zle, ale během 14 dní se to spravilo. Jsem po neúspěšném IUI, ale doktor mi tvrdill, že právě na to ten lék je , protože zvýšený prolaktin způsobuje, že vajíčka nedozrávají. Jo a pár kilo mám navíc asi 2, ale neřeším to jsem snažilka a tak si říkám stejně přibru a co - má mě rád takovou jaká jsem!:-) Na ovu testu to prý nemá žádný vliv.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 553 odpovědí a 409 732 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist