dost se hlidam

Otázku položila: Anonymní uživatelka #243793 21.2.2018 19:29

Jak se nemám v těhotenství pozorovat kde mě co píchne,nebo vyteče(trpím na výtoky)...už to je děs to je pořád něco si říkám že to nemůže být možný pořád myslím na břicho potřebují se odreagovat pak jinak brečím.... pozitivně se snažím myslet ale moc to nepomaha

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • sisterrys21.2.2018 20:32

    Najdi si něco, co tě zaměstná. My jsme se třeba stěhovali (v planu bylo před porodem, nakonec to bylo 3 týdny po) a zároveň rekonstruovali, takže jsem vymyslela kuchyň, koupelnu. Teď čekáme druhé a zarizujeme dětský pokoj, ale u druhého moc čas na sledování se není :-D Taky jsem hodně brouzdala po netu a koukala, kde mají jaké oblečky a vše možné pro miminko. Pokud umíš šít, tak můžeš mimcu něco vytvořit. Mě moc zaujala quietbook (doufám, že to píšu správně). Nebo je super cokoli tvořit.
    Výtoky se nestresuj, to je běžná záležitost, měla jsem to celé první těhotenství a mám to i teď. A břicho poboliva, protože děloha roste;-)

  • Kamkri21.2.2018 19:54

    A proc brecis? Prece pokud je na kontrole u lekare vsechno v poradku, neni proc se stresovat. A nejake pichnuti, zaboleni nebo vytoky k tehotenstvi proste patri.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 147 otázek, kterým se dostalo 271 327 odpovědí a 409 599 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist