dopegyt v tehu na tlak

Otázku položila: Anonymní uživatelka #58152 25.4.2012 10:02

Ahoj holky, jde mi tlak nahoru 130/90...mam brat do patka Dopegyt a v patek jdu znovu na změření tlaku. Ja se veškerých prášků bojím, nemuze to ublizit miminku? :(

predpokladam ze kdyby to miminku melo ublizit, tak by mi to Dr nenapsal

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Dopegyt mi nasadili jsou to 3 týdny zpátky jelikož jsem mněla do 20tt neustále tlak naprosto ukázková a zrazu to bylo hrozné i když někdy né tak extra dokonce mi dělali testy na kyselinu mléčnou abych jí nemněla nadměrně výsledky veškeré ok.. po té se nakonec rozhodla Dr. nasadit Dopegyt 1x denně a to ráno světe div se zabral 100% tlak mám opět ukázkový dokonce lepší než před tím... Miminku určitě neublíží ani Tobě ba naopak by ublížilo kdyby to nebylo léčené ,jelikož tím jak maminka má vysoký tlak tak trpí miminko v bříšku tak,že není dobře vyživováno a miminko neroste tudíš by se muselo nejspíš předčasně rodit nejspíš tedy a když mi řekla,že z toho může být růstová retardace tak to byl opravdu šok vždy jsem z ordinace vycházela tak nějak smutná :( takže se určitě nestrachuj bo by jsi uškodila miminku tím kdyby jsi tabletky nebrala :-)

  • Ne dopegyt je jediný prášek na tlak, který se může brát v těhotenství, kardiolog mi říkal, že dopegyt miminku neublíží, ale vysoký tlak ano. A já ho podle všeho brala jen kvůli tomu, že mám syndrom bílého pláště, doma tlak vždy ok u doktora vždy vysoký. Ale pro jistotu mi ho nasadili.

  • neboj se já už to beru od 4 měsíce těhu jsou to léky pro těhotné, naopak to tobě a miminku pomůže:-D

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 223 otázek, kterým se dostalo 271 577 odpovědí a 409 749 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist