divné zvuky při tom :(

Otázku položila: Anonymní uživatelka #56432 2.1.2012 21:34

mám takový problém vždy při tím(sexu)když se mi to nejvíc líbi mi vycházej divný zvuky z pochvy prostě nevím jak to mám napsat tak to napíšu narovinu někdy při sexu my s pochvy vyjdou takový zvuky jako kdybych si prdla a je to vždy velký trapas a proto mě poslední dobou nebavý sex :( ale přitom tom měto strašně baví a kvuli tomu musím partnera každou noc odmítat prosím poradte mi jak se těch zvuků mám zbavit !!!

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • no, tak já tě uklidním - někdy se nám to stane taky. je to způsobeno podtlakem, který se vytvoří v pochvě, když se tam penis pohybuje jako píst. je to normální, s partnerem se tomu zasmějte a zase si spokojeně užívejte :-)

  • Já myslím,že to má každá - prostě se tam udělá podtlak a udělá to ten srandovní zvuk.. Nic si z toho nedělej a klidně zavtipkuj :)

  • petulinkaa132.1.2012 22:47

    Ano,taky se nam to stavalo hodne,ale musim rict,ze hodne dlouho uz ne :-) ale v zacatcich ano a to ze ti to prijde trapny neni divny,to kazde kort s novym partnerem,ale cim jste spolu dele,tim vic se tomu zasmejete :-) a prejdete to :-) neboj :-)

  • birknerka3.1.2012 1:07

    Tak tohle nam se stava celkem pravidelne a je to velice prijemne, clovek citi tu "naloz" uplne jinak nezu normalne..... Jak rikaji holky predemnou zasmejte se tomu a uzivejte si dal......

  • nám se to stává, když se milujeme zezadu. Tak jak skončíme a já si třeba potom sednu, tak jde ten vzduch všechen ven. Ale vůbec to neřešíme, jen se manžel občas diví, kolik toho vzduchu tam nahnal :D

  • :D :D promiň že se směji :D ale vzpoměla sem si když se mi to stalo porpví a přítel si ze mě dělal srandu je to prostě vzduch co de do vnitř při vniku a nic stím neuděláš a mě to de ven i normálně při celém sexu příteli sem vysvětlila co to je a on to pochopil ;-)

  • Verousek892.1.2012 22:47

    Ach ten zákeřný vzduch :) Jednou se mi to také stalo, takže vím, jak trapně se cítíš :) Ale můžu ti říct, že se mi to stalo jednou a od té doby už nikdy, tak třeba to u vás také jednou přestane :)

  • Nám se to také stávalo jen při respektive po milování zezadu. Teď jsem těhotná a už se to nestává. Nevím, zda by se to dalo ovlivnit posilováním břicha nebo poševních svalů. Asi nezbyde nic než se s tím smířit a přejít to smíchem. Myslím, že je to normální. Je to prostě ten natlačený vzduch v pochvě.

  • PavlaKaf6.1.2012 0:04

    Jo, při sexu zezadu je to velice časté... my s přítelem se tím vůbec nenecháme obtěžovat a užíváme si dál... není to nic, čím by sis měla nechat kazit sexuální prožitek ;o) Prostě se tomu jen zasměj a užívej si dál ;o)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 741 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist