depka

Otázku položila: Anonymní uživatelka #318195 26.4.2019 8:40

Ahoj Holky...No nevim kde zacit.Muj problem,spise deprese,uz pretrvavaji dlouho...Vubec nevim,co se to se mnou v posledni dobe deje.Jsem podrazdena,protivna,chlap me stve,Neustale nas jen komanduje,nekam jdeme jako rodina a proste po vsech zacne rvat,prt on se musi citit jako dulezite.Musime se vsichni chovat jako inteligenti,co kdyby se na nas nekdo jen podival,musime delat to a ono,jak proste on rekne.Musime jit pokraji,nesmime uhnout ani kousek,musime byt z ticha,aby nas nekdo neslysel,musime vse delat tak jak on rekne.Uz me to strasne stve.Uz jsem mu to i rekla.Ze se strasne zmenil,stal se z neho zly clovek,ktery po nas jen rve,atd.J
Jenze problem cislo dve je v tom,ze ja jsem pristehovana-on tady vsechny zna a ja ne,an nechci,vsechny holky co jsou kolem,jsou slepice,tudiz si nemam ani s kym pokecat,vre to ve me,rvu na decka,on prijde a ve me to vre,prt bych ho nejradeji kopla do one zadni casti.
Treba se u nas vyskytl zdrav.problem a on to hned zacal resit a vyvolavat,takovy aktivni Uz mi to fakt leze na mozek...Uz proste nemuzu dal.
Kvuli tomu jsem zacala chodit i na brigady.Abych nemusela byt doma,vim,ze on se o deti postara.Ale proste domu chodim s nechuti.Nemam si s kym pokecat,jeho mam plne zuby.Takova ta depka,ktera trva uz dlouho a nevim jak z toho ven.
Pred lidma je hrozna pretvarka,snazi se z nas delat dokonalou rodinu,ale ja to tak proste nevnimam a ani necitim.Prestali jsme spolu i spat,nemuzu ho vystat.Co mam delat??

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • V prvni rade bych si zkusila najit si cas na nejaky konicek - ne jen brigadu ale treba si vyjit na prochazku nebo neco co te bavi, aby se ti zlepsila nalada a abys nezabredla do neustaleho smutku a nespokojenosti.
    Druha vec je ta ze na zmenu s partnerem holt asi musite byt dva - vzepri se mu, pokud nechce pristoupit na nejaky kompromis. Doufam ze se to brzo v lepsi obrati a ze ti bude zas lip.

  • zapracovat musíš hlavně sama na sobě - na své psychice. pokud mu to dovolíš a on z tebe může vysávat energii, tak to dělá a dělat bude.
    jeho chování je klasický příklad zákon padajícího h*vna. jeho zdrbe v práci šéf, tak se odreaguje doma. a jemu se uleví, protože ty si to necháš líbit a trpělivě vše snášíš, ale jen do té míry, dokud vůči němu musíš. pak si svůj vztek vybíjíš na dětech. takže zapracuj sama na sobě, na lásce k sobě, aby on neměl možnost z tebe vysávat energie a takhle tě vytáčet. protože dokud si to necháš líbit a dovolíš mu to, dotud to bude dělat. není důvod, proč by nedělal - jemu se uleví a co to dělá s tebou je vedlejší.

  • Řešení je snad jen jedno. Buď změní sve chování nebo rozchod. Proc být s někým, kdo se po tobe vozí?
    Taky jsme mela obdobi, kdy jsem se domu netesila, s pritelem jsme se hadali. Ale zas me nekomandoval jako tebe. Ale ze bylo doma furt dusno, tak jsem mu rekla, at si najde jine bydleni, ze s nim končím. Řekla jsem to jako hotovou vec a brala jsem to tak. Do tri dnu pritel zmenil sve chovani, zacal doma pomahat, i s dítětem. Casem sam uznal, ze se choval jak blbec.
    Nenech se sebou vorat. Druhy se k tobe bude chovat tak jak ty mu dovolis.
    Jinak k tem kamaradkam, i se slepicemi se muzes bavit. Ja se ted na mateřské taky zacla bavit s holkama se kterymi jsem si driv nemela co rict. Moje kamaradky chodi vsechny do práce, tak nemaji tolik casu. A abych si mela s kym pokecat a zajit ven, zacla jsem se bavit i s takovymi, kde to neni 100%soulad, ale lepsi nez klackem do oka.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 719 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist