den početí

Otázku položila: Bývalá uživatelka #27319 12.2.2012 18:32

Ahojte,
mám asi trochu netradiční dotaz, ale říkala jsem si že za otázku nic nedám :-))
Rok a půl se nám s manželem nedařilo mimi, po roce jsme šli do Fertimedu v Polance - neuvěřitelně skvělí lidi :-)
Skoro půl roku jsme procházeli inseminacema až jsme se rozhodli jít na mimotělní - podali žádost na pojišťovnu a já se psychycky začala připravovat na injekce a všechny útrapy spojené s vysněným mimi.
Takže plán byl v březnu ale ještě v lednu jsme šli na poslední inseminaci (13 v pátek a 16 v pondělí) pak jsme si s manželem užívali postelových radovánek od středy 18 dál:-)))
Nakonec jsme zjistili že se tam potvůrka uhnízdila. Dneska 12.2. jsem v 6+2 a ve čtvrtek jdu na další ultrazvuk, kde by snad už mělo být vidět srdíčko.
No chtěla bych se zeptat jestli existuje způsob jak určit jestli máme mimi pomocí inseminace nebo "přirozeně"
Přijde mi nevhodné ptát se doktora, navíc nevím jestli se neptám úplně blbě - jestli to vůbec jde poznat.

Vím, že to není tak podstatná věc, hlavně že po takové době tak prcek je a snad bude všechno v pořádku, ale zvědavost je potvora 8-.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahojky no já mám tohhle vše včetně IVf taky absolvované v Polance, máš pravdu fakt jsou suprový.. jen nám to nevyšlo. Máš štěstí tak nepátrej ve který den to proběhlo, stejně si myslím že ten rozdíl ti neřekne ani lékař. Ale myslím, že když se zeptáš tak ti hlavu neutrhnou, věř mi Mudr. Holub mi vykládal i historku nad kterou mi šla hlava kolem, takže tendle dotaz je určitě nevyvede z míry. Ještě jednou gratuluji a přeji ať vše dopadne jak má :-)

  • Ahojky, tak nám se povedlo přirozeně, já si měřila teplotu, tak jsem si myslela, že ovulace proběhla v sobotu, nejnižší teplota, pak už teplota jenom stoupala a v úterý jsem měla bílkovinový hlen, i když jsem si myslela, že už nemám plodné dny, protože teplota stoupá, tak jsem to nechtěla riskovat a ještě jsem to radši potvrdili a dle doktorových výpočtů, to právě bylo to úterý, když jsem byla na ultrazvuku jak na tom potvŕzovacím, tak ve 13 týdnu, tak to pak vyšlo na to úterý a ne sobotu. Tak nevím, teploty už jsem měla na vztestupu a tady na kalendáři už za zeleným polem. No nakonec jsem ráda, že jsem otěhotněla a dělám si srandu, že byl udělán za deset minut ráno před prací.Že to byla rychlovka. Gratuluji a užívej si těhu, na tom kdy to bylo není důležité, hlavně abyste byli v pořádku, přeji hodně štěstí.

  • nám se to povedlo přirozeně, ale dny oplození vím u obou přesně-žádné testy jsem nikdy nedělala, ale byl ovu hlen, přesně sttřed cyklu a vždycky úplně náhodou to byla jediná soulož v měsíci...a sranda je, že u prvního jsme do toho rok bušili několikrát týdně a nic a pak jedna soulož-manža v tu dobu dost marodil, myšlenky jinde a klaplo to, u druhého už jsem si vyloženě počkala na hleník a ulovila jinak těžce pracujícího manžela, který pořád neměl čas a hle, zase to klaplo a to třetí už by bylo levou zadní:-))))))), ale to už asi nebude, nestihnem ho:-))), ale vím děti obě a vždycky říkám, dneska maj taky narozeniny:-))), ale jak je to u vás, netuším

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 557 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist