delozni cipek

Otázku položila: Bývalá uživatelka #39304 21.10.2012 19:30

Ahoj holky,mam doma s manzelem dlouhodobe problemy a jsem uz nekolik mesicu ustavicne ve stresu. Mam pupecni kylu a aktivniho crohna. Porad krvacim a leky nezabiraji,asi tim stresem. Jsem na konci 29 tydne a manzel by me nejradeji sedrel z kuze. Kdyz se citim unavena a misto toho abych makala a odpocivam tak na me jeci,ze jsem lina,ze zijeme jak spinavy cikani atd :-(( . Dneska jsem citila takovou divnou tupou bolest na cipku,tak jsem si zkusila na nej sahnout jestli se treba neotviram nebo neco,ale vubec jsem ho nenasla. Je to v poradku nebo mi muze hrozit predcasny porod? Uz pred mesicem jsem u doktora mela u cs 1 a ve stredu pujdu na kontrolu ,tak snad bude vsechno v poradku. Bojim se abych neporodila o dva mesice driv :-(,dekuju

Holky moc dekuju za oporu. Vim,ze to musim zacit resit,ale nemam kam jit :-(

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Tvého manžela radši komentovat nebudu...je to smutné.Zvážila bych,jestli s takovým mužem vubec zustat...A co jde o tvé zdraví...bud opatrná a šetři se.Pokud máš jakékoliv pochybnosti ohledně toho jak se cítíš,zajdi si radši na kontrolu.Laik nic nepozná a ta návštěva za ten klid stojí.Opatruj se!

  • Jarko.Tak přestaň lamentovat a něco proto udělej aby si měla klid.Víc asi psát nemá smysl. Jinak co se týká zdravíčka.Udělej to jak to píše Dami.Lépe bych to nenapsala.Hodně štěstí.

  • Vážně pokud se k tobě takto chová, tak od něj odejdi! Kdoví čeho se od něj ještě můžeš dočkat! A nijak se nenamáhej, nebo můžeš klidně potratit/předčasně porodit, to není sranda, takových případů už bylo hodně. Takového chlapa bych poslala do P***** a zdrhala hodně daleko. A platit alimenty by musel a děti ti sebrat nemůže, u soudu by jasně vyšlo jeho chování najevo. Hlavně se nesmíš bát, mysli na miminko. Hodně štěstí a dávej na sebe pozor. Nemohla bys třeba na čas odejít i s malou k nějaké kamarádce, k rodičům, nebo tak? Kde bys měla do porodu klid, mohla si věci promyslet a třeba i promyslet rozvod a co a jak dál?

  • S takovým chlapem bych být nemohla... zasloužíš si někoho kdo tě bude milovat a bude si tě vážit a chránit tě... lepší být bez chlapa než aby jsi trpěla a věř, že i když děti nic nevidí, tak to vycítí a trpí s matkou...

  • Je to jistě těžké,ale být v tvé situaci,tak jsem už dávno pryč. Pro mě jsou na prvním místě děti,zdravý.Jistě by ti na socialce poradili,jsou azilové byty pro matky s dětmi,pro začátek. Pokud máš rodiče,ať ti pomohou. Tohle holka nezvládneš,bud se zhroutíš a nebo se něco stane mimi.A to si myslím by bylo to nejhorší utrpení,mysli i na malou co už máš. Jistě to vše taky vnímá. Obrať se včas o pomoc,nebo pak budeš litovat.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 551 odpovědí a 409 726 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist