dasne v tehotenstvi

Otázku položila: Anonymní uživatelka #96337 7.4.2013 11:17

holky potrebovala bych poradit, uz asi tyden me trapijou dasne uz newim co s tim pouziva kodysol a moc uz me nepomaha, dasne me zacinaji jakoby prorustat mezi spodnima dasnema , tak newim jestkly radci zajit k zubari snazim se to odalit protoze me vzdycky rekne zubar ze me s tim nic neudela ze je to soucasti tehotenstvi.diky za radu.

holky moc dekuji za rady ... dneska jsme byla u zubare, udelal me vyplach, doporucil masaz dasni a peroxid tak snad uz bude lip :-):-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, no mě to taky tak začínalo v těhu a došlo to až tak, že se zuby jakoby odvápnily nebo co. Protože mám na zubech takové čáry místy prosvítající že to vypadá jako bych je neměla vyčištěné :( Což mě hrozně štve... Zkusila bych se s dr nějak poradit abys to neměla jako já

  • Já jsem na zánět dásní používala corsodyl ústní vodu a mazala jsem si je gelem herbadent a po pár dnech pravidelné péče to bylo ok, ale taky sem si s tím užila dost. Letěla jsem dokonce na pohotovost a tam mi to doktorka něčím vystříkala a to se mi hned ulevila a moje zubařka mi pak doporučila tu vodu a gel a byla jsem spokojená. Každopádně k zubaři si zajdi určitě.

  • Ahoj, ve svých 17 jsem prodělala operativní prevenci proti paradontóze, nicméně mě dásně zlobí pořád :( měla jsem i zánět dásní, brala atb... ale co mi zubař doporučil kloktat byl PAROEX. Jsou nějaký dvě koncentrace, měla jsem tu silnější a vážně mi to pomohlo. Teď jsem těhu, tak se děsím toho, že se mi to zhorší... ale určitě bych se zeptala dr, co s tím.

  • Dobrá je na to ústní voda Meridol. Mě ji doporučila moje doktorka v těhotenství taky;-)

  • Nemáš málo vitamínů? Tipla bych si na B a C.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 256 otázek, kterým se dostalo 271 704 odpovědí a 409 825 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist