darování vajíček v libereckém gennetu

Otázku položila: Bývalá uživatelka #10765 31.5.2012 9:29

Ahoj holky, nedarovala jste některá.
Dost o tom přemýšlím, ale zatím jsem slyšela samá negativa. Dost lidí mě od toho odrazuje.Jestli jste tím některá prošla, prosím o váš pohled na věc. Klidně i postup, pocity, něco o sestřičkách....:-)
Předem děkuju

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já je naopak kupovala. Tak snad to vyjde :-). Díky Vám holky, které do toho jdete a dáte nám naději...

  • Ahoj, nedarovala jsem v Liberci, ale v Brně v reprofitu, kudy chodím, tudy chválím. Přístup úžasnej a potíže po odběru žádný, byla jsem tam 2x) Po prvním mimču se chystám vyrazit znovu, když to někomu pomůže, tak se toho chci účastnit :)

  • Osobně si teda myslím, že o peníze jde. Proč by jinak ve státním zařízení, byla čekací doba na vhodnou dárkyni cca 3 roky a v soukromé v podstatě najdou dárkyni do měsíce ? Cena pro zájemkyně dvojnásobná..... pro cizince pakatel, pro nác celkem balík. Ale i tak díky za to. . . .

  • Ja je teda nedarovala ale strasne odivuji vas ktere to delate ......jste fakt super :-)

  • ahoj, dulezite je selektovat informace, zrazuje te od toho nekdo kdo to zazil? kdo sam daroval , nebo radoby kamosi co delaj chytre a mozna ti i zavidi ... a ta negativa co ti rikaji, zazili to na vlastni kuzi? dokazi to negativum specifikovat, nebo je to jen jedna pani povidala a nemusi to byt ani pravda... asi na to bych se zamerila a sla se tam sama podivat a sama ziskala dojem z tamniho pristupu, vysvetleni a zvazeni rizik..

  • Lucie.S31.5.2012 15:24

    Holky...;-) všechny z vás, které do toho jdete máte mé obrovské obdivy. Já mám otázku z opačné strany. Co vás k tomu vede ? jak jste na to přišly a rozhodly se darovat? jsou v tom peníze, je v tom to, že o sobě víte, že máte vajíčka kvalitní a chcete udělat radost a šťastný život dalším párům? Již máte své děti a neplánujete další apd..., apd...? Jsou to jen mé otázky. Zajímá mně i pohled z vaší druhé strany. Co se týká odběrů vašich vajíček..po vyšeřeních, které musejí proběhnout i u vás, zda-li jste v pořádku po všech stránkách a také vaše krevní sklupina a všechno kolem, aby i vás pak mohli spojit s dobrou příjemkyní vaěich vajíček, tak ty hormony už nejsou taková hrůza. Pokud jste v naprostém pořádku, podstupujete hormonální stimulaci jako my holky, co se připravujeme na IVF. Je to jen naopak. Vás tentokrát nastimulují a odsají oocyty a nás příjemkyně zase připravují tak, aby jsme ty vajíčka přijaly.
    Všechny vy, co do toho jdete z vlastního rozhodnutí - pomoci nám některým moc děkuji. Je to od vás přenádherný dar a jelikož se mně toto téma možná jednou bude týkat, proto se ptám i na tyto otázky. I můj manžel se již na to ptal a musela jsem mu vysvětlovat, jak to pak probíhá a ptal se mně, co je to za holky, co ty vajíčka darují a měl další otázky. Já o vás mluvím, tak jak si to myslím. Jak jsem uvedla výše. Že prostě chcete pomoci, že buď už nechcete další děti a vajíčka máte dobrá a kvalitní, že ke mně by nepřidali jen tak nějakou dárkyni, ale musí mi být alespoň trošku podobná, barva vlasů a očí, krevní skupina.., že jste holky zdravé a bez chybičky..;-), že jediné co se pak musí stát je to, aby i my jsme dokázali překousnout, že bohužel vajíčko není naše, ale oplodněné už bude jím - vlastním partnerem, takže nějaká ta genetika tam bude, že bude důležité, aby vajíčko chtělo v mé děloze zůstat a pěkně se tam zavrtalo a vyrostlo z něj miminko.
    Je tady spousta otázek nejen u vás - dárkyň, ale i my holky, co vaše vajíčka moc chceme, máme otázky...jaké jste apd..nikdy se nepoznáme..:-)

  • JanaRad31.5.2012 13:30

    Já taky chtěla jít darovat vajíčka, ale manžel je kategoricky proti. Důvody mi dost dobře nevysvětlil, prostě NE a hotovo.... Mluvil o drastických hormonech - nedělá mi dobře ani antikoncepce a taky že by někde běhaly geneticky moje děti asi..nevím, moc toho neřekl, ale bylo jasné, že do toho nesmím jít....

  • ahojjj holky,,,
    chtela bych se zeptat chtela bych darovat vajicka je mi 23 let a chtela bych pomoc tem maminkam co potrebujou pomoc,,,, dekuji za odpoved:-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 225 otázek, kterým se dostalo 271 584 odpovědí a 409 749 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist