dárek příteli-obraz?

Otázku položila: zirafka11 3.5.2012 20:54

Přítel bude mít narozeniny. Jsme spolu téměř rok, ale nebydlíme spolu. Napadlo mne, že nechám namalovat obraz, podle naší společné fotky a to mu daruji. Co si o tomto nápadu myslíte? Přijde vám to dobré, nebo mám vymyslet něco jiného?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • možná bych to nenechávala přímo malovat, ale kdybys to zadala dobrému grafikovi, udělá s tím v počítači hotové zázraky a vyjde tě to podstatně levněji a možná to bude mít i lepší efekt. Jako nápad je to super.

  • Mně to přijde jako vhodný dárek...pro holku :-D Neznám tvého přítele, ale obecně si myslím, že kluci z takových sladkých blbin nebývají zrovna dvakrát odvázaní...

  • Taky mi to nepřijde jako moc dobrý nápad, většina chlapů na tohle není...:-( Myslím, že ho potěší více něco praktičtějšího, ale samozřejmě ho neznám, takže posoudit to musíš především ty..:-)

  • Já si myslím, že je to skvělý dárek! :)

  • Verousek893.5.2012 21:20

    Já na takové dárky nejsem, příteli bych dala dárek podle jeho koníčků, podle toho, co ho zajímá a hlavně já jsem praktický člověk, takže já bych hledala takový dárek, na který nebude jen koukat, ale který si i užije a využije ho. Hodně záleží na tom, jestli si myslíš, že by se to tvému příteli mohlo líbit, pokud ano, tak je to hezký dárek. Pokud víš, že přítel na takovéto věci není, ale jen se to líbí tobě, tak bych to nedělala.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 553 odpovědí a 409 730 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist