da se to zvladnout?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #24829 13.6.2011 16:06

Ahoj holky mam dylema .Nevim jestli nastopit na nemocenskou nebo ne :kvuli financim neschopenka bude 100%mizerne a to nepocitam platby za slozenky.Jak to zvladate vy?Manzel mi taky na100 pomuze ale stejne:

Jsem 12 taden ale zadne problemy nemam.Tehu je bez problemu

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Tak rozhodně bych řešila, zda je na nemocenskou nutno jíti zrovna teď. Časem nejspíše půjdeš, ale pokud to není nutné a je Ti dobře, zatím bych určitě skrze finance nešla.

  • a proč o té nemocenské uvažuješ, když to zvládáš? Já na nemocenské vůbec nebyla, denně jsem dojížděla vlakem 30km do práce a zpátky, sice jsem byla unavenější, ale zvládnout se to dalo. Mělo to jednu velikou výhodu, neměla jsem čas se pozorovat a řešit nesmysly. Doktor mi nabízel neschopenku kdykoliv jsem tam přišla, ale nebyl důvod. To co mě trápilo bylo v těhotenství zcela běžné.

  • jestli nemas zadne problemy a resis finance, tak na nemocenskou nechod. Jine by to bylo kdyby jsi mela nejake problemy,ale pokud ti nebyva spatne,.....tak klidne do prace chod. Ja jsem na nemocence kvuli problemum od zacatku a nejak to v planu nebylo,ale jak uz tu nekdo psal, pokud budes chodit do prace, nebudes mit moc casu na pozorovani a dle me budes vice v poho :-)

  • A v jakém oboru pracuješ?? Já bych se rozhodovala podle toho. Kdybych se bála, že finančně nezvládneme, tak bych si nemohla pořídit žádné dítě, protože jeden den je dobře a druhý den je úplně jinak. To zvládnete, každý to zvládne. MUSÍ!!! Někdo lépe a někdo hůř :-))

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 213 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 740 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist