cyklus ženy

Otázku položila: Bývalá uživatelka #43547 13.10.2012 10:11

Prosím Vás, čím to je. :D Jak to popsat. Po celé ta léta co jsem "ženou", jsem na sobě pociťovala hlen v období menstruace- vím že mě to v půlce měsíce vždycky obtěžovalo ptž jsem měla mokré zaprasené kalhotky.. a jak popisují učebnice 'táhlo se to jako vaječní bílek..' prostě učebnicový cyklus, (v té době jsem se o ovulaci, plodné dny nezajímala, naopak, byla jsem karieristka a docela mě to obtěžovalo, když jsem se potřebovala soustředit na práci a né řešit nějaké 'výtoky' :D :D) Vždycky to trvalo dva tři dny... nádherná ovulka! dneska tomu říkám.
Od té doby, co jsme se s manželem začali snažit o mimčo, ( po prvé měřím BT, čtu články o ovulaci, sleduji čípek, začala jsem (včera ) pít tolik spomínaný list maliníku a kontryhel a cpu se zeleným listím :D) ... mám dojem že se ten ovulační hlen vytratil. Je to už druhý měsíc co mi prostě v těch kalhotkách a na toaletě chybííí!! Já žasnu jak mozek dokáže ošálit tělo a je toto vůbec normální?? Co když já sama, svým negativním myšlením všechno 'plodné' v sobě zabiju?? :-o :-)

Vážím si vašich připomínek a názorů :)

jejejeee v úvodě je překlep: ..je to hlen v období ovulace, né menstruace :D pardon ;)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Tak zkus polovinu těch zaručeně zdravých věcí vynechat... Ono všeho moc škodí... Tvé tělo z té náhlé změny musí být zmatené.

  • symtsa14.10.2012 9:59

    jsem na tom podobně, učebnicový příklad jak píšeš, bez intimky ani krok kvůli
    hlenům a již je to skoro 2 roky co se snažíme o mimi a nic, hleny se vytratily,
    ovulka je dle teplot, ale díky bylinám jsem rozhodila pravidelnou MS ....prostě psychika
    je nejmocnější...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 558 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist