cvičeni po porodu

Otázku položila: Anonymní uživatelka #48905 22.2.2012 6:16

ahoj holky vím že tady ta otázka moc nepatří ale poradite mi mam pul roku po porodu a nemůžu shodít nadbytečná kila od začátku nekojim co by bylo nejlepší na hubnuti (bazen,spinning,takové ty pasy co se na tom chodí,aqua aerobik,orbitrek)potřebovala bych do léta shodit máte některa s něcím zkusenosti co vám pomohlo nebo cviky?děkuji za rady..

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Podle mého názoru je nejlepší úprava jídelníčku a dlouhé procházky s kočárkem a pak když je čas, tak klidně vše co jsi psala.

  • takze úvodem, není jediný důvod, proc by sem tvůj dotaz nemel patrit! takze nezacinej takovou hlouposti jako: vim že tady ta otazka moc nepatri.... nadale jak pise ZdenkaN - uprava jidelnicku. to byl prvni krok u mě. pribrala jsem 25kg a po porodu mi 16 zůstalo a neslo s tím hnout. at jsem delala co jsem delala, klidne jsem se mohla na hlavu stavet a ani kilo. upravila jsem jidelnicek, naucila se co kdy jak jist a nadhera. dale pohyb. nas prcek neni kocarkovy, takze u nas to na dlouhe prochazky nebylo. je to skoda - chuze je nejprirozenejsi pohyb a je to lepsi nez se trapit nekde ve fitku. tak jsem zacala tancit a doma mam stepper, abych aspon trochu te chuze mela :D ted mam asi 3-4 kg jeste navic, ale uz vypadam zase normalne!!! jo jinak zacneme jeste plavat se segrou, ale ta ma maleho prcka, ta musi jeste casto kojit... tak az za chvilu ;) az trochu odroste..

  • Hlavně upravit stravu, jíst méně ale za to častěji, tak 5 krát za den. Snížit příjem sacharidů. Nejíst tučná, smažená jídla! Hodně pít, hlevně čistou vodu. A nebylo na škodu nějaké cvičení, např. rotoped nebo stepper.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 209 otázek, kterým se dostalo 271 548 odpovědí a 409 726 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist