co vše potřebuje těhulka či už maminka po porodu (v porodnici pro sebe)

Otázku položila: mirka123 25.9.2012 11:06

Ahojky holčiny, chtěl abych se zepatat co vše potřebuju v porodnici pro sebe? pro miminko vím ale pro sebe né:(

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • já měla svůj toaletní papír, svoje mýdlo, šampon, sprchový gel (bez parfemace je nejlepší, mimčo si zafixuje vůni matčina těla a to potom hledá), porodnické vložky, síťované kalhotky (balení je v lékárně po 3 kusech), kojící podprsenku, vložky do podprsenky, přezůvky (nejlépe omyvatelné), já potřebovala nůžky (ty jsem si nechala později donést), kojící čaj (donesla návštěva) a noční košile a župan jsem měla erární (nechtěla jsem jet domů s balíkem prádla na vyprání). Kámoška ještě chtěla donést plavací kruh pro děti na sezení, protože byla hodně šitá a normálně jí sedět nešlo. Odsávačku a kojící polštář půjčovali v porodnici, když někdo potřeboval. Pokud máš delší vlasy, tak ještě gumičku nebo sponky, skřipec, čelenku.

  • Pro sebe určitě porodnický vložky, porodnický kalhotky, kojící podprsenky, vložky do podprsenky, můžeš noční košili, ale snad každá porodnice má erární, župan, boty vhodný i do sprchy, ručník a osušku, kartáček... Můžeš si vzít neperlivou vodu, my měly k dispozici i konvice s čajem. Teď mě nic dalšího nenapadá, ale určitě z porodnice dostaneš seznam, co konkrétně u nich potřebuješ ;-)

  • Toaletní papír aspon 3 rulky ale to ti může dokoupit manža či přítel,porodnické vložky cca 2 a více balíku já brala jejich byli takové lepší moje jsem si šetřila :-)Síťované kalhotky jsem JÁ nesnesla mněla jsem svoje bylo to pro mně pohodlnější,kratáček na zuby,zubní pastu,sprchovací gel na tělo,sprchovací gel na imtimní hygienu,šampon,.doporučuji větší ručník a dva menší na ruce nebo na vlasy,pantofle,nabíječku popřípadě svojí košili,ponožky můžeš teplé nebo tenčí,kartáč na vlasy,můžeš i krém na ruce,pro začátek i vodu..,kojící podprsenku,vložky do podprsenky,

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist