co stím???

Otázku položila: Bývalá uživatelka #37883 28.1.2012 12:29

Holky,tak mi poraďte jak to máme udělat...Manžel řidič kamiónu doma jen o víkendy a plodné dny jen v týdnu...tak co stím to jsou všechny naděje v čudu??sem z toho zoufalá....

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • petulinkaa1328.1.2012 14:25

    Holky,na to rada neni :-) manzel je bývalej kamionak,je fakt,že občas ještě jezdí a zřejmě se k tomu vrátí,ale pohybuju se hodne mezi kamionakami a muzu rict,ze deti se jim podarilo splodit rychle i na to,že stáále jezdí :-) je to holt o štestí :-)

  • Ahoj, přidávám se také, přítel je třeba měsíc pryč a pouze týden doma. Nějak se také daří strefit jenom do neplodných... Ráda si vyslechnu také radu.

  • Zkoušejte to před ovulací - sperma vydrží v ženské pár dnů a to už by mohlo stačit. Pokud je ms pravidelná jak hodinky, zkusit zajít za dr. a říct si o prášky (antikoncepci) na prodloužení cyklu a posunout to o pár dnů. Pokud tu ovulaci nezjištujete měřením (nebo jinak), ale jen výpočtem - tak bych se na to vykašlala a sexovala, kdy to jde. Protože já otěhotněla těsně po ms a den před předpokládanou ms (rozhodně ne v tom "vhodném" období).

  • Holky budete muset jezdit i snima a nebo at dá spermiky do spermobanky a pak nechat za vest....a nebo cekat az se ten kolobech otoci a musi to vyjíít

  • Ahojky, také mám manžela kamioňáka a je doma jen na víkend. Máme holčičku 21 měsíců a za 7 týdnu se jí narodí bráška. Jak píší holky, je to o náhodě a štěstí :-). A to musím dodat, že nejsem zrovna nejmladší, patřím už mezi ty starší ;-). Věř, že to výjde, hlavně se na to neupínej, psychika dělá svý, nech tomu volný průběh.

  • Ahoj, ja mam taky manzela kamionaka, kterej jezdi jen na vikendy a my "to" spachali na dovolene. Milovali jsme se kazdej den celej tyden a naposledy v nedeli a ovulku jsem mela az ve stredu. Takze diky tomu jsme se dockali holcicky, kterou jsme chteli :). Takze sexujte o vikendu a oni si pockaji.. ;). Preji brzke tehu.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 532 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist