co si o tom myslíte?

Otázku položila: petulinkaa13 8.3.2012 9:35

Holky,tak jsem si delala včera večer ve 23:00 hodin testik mamatest a carka byla,sice slabsi nez kontrolni,ale dobre videt,spat jsem sla v jednu a vstavala v pul sesty a delala si ho i rano a carka stejna,zadny dve poradny dalnice,carka tam je,ale slabsi nez ta kontrolni jo a zda se mi,ze ty testy vecerni z nedele vecera a vcera vecera jsou o malililinko silnejsi nez ty po a dnesni ranní,je to mozny? je teda fakt,že ja piju pres den 3L caje a piju tak do deviti do vecera,ma to na to vliv?? mam strach,aby bylo vse o.k. :-/ jeste mi napadlo,jestli to neni moc brzy,kdyz ovulace byla 14-16.2. a v ut mi celarblue ukazal,ze k oplodneni doslo pred 1-2 tydny neni teda jeste na poradny dve carky brzy? nebo je to tim pitnym rezimem??? jinak do 3 minut se tam ta druha carka slabsi vzdy objevi.

holky ja se z tech zubu zblanim :-( co si muzu zit za lek proti bolesti? Aulin asi ne co? je dost silnej a na 12 hodin,ty zuby mi davaji zabrat :-(

Odpovědi správkyň témat

  • lulatko8.3.2012 9:39

    Petulinko, už ty testy nedělej. :D Nemá to cenu. I regulérním, lékařem potvrzeným těhulím, kdy je vše v pořádku, ty testy nemusí (a často nevychází!) pokaždé stejně, byť pijí stejně a dělají je ve stejnou dobu. Neřeš to a nestresuj se tím. A jinak, gratulace k těhu a ať je vše v pořádku.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Tyhle testy jsou za trest a jen všechny ženy stresují, protože snad nikdo neví, jak se používají....
    Takže: tento těhotenský test neslouží k určení množství HCG, ale jen k určení jeho přítomnosti v moči, nemá tedy za úkol sílit nebo slábnout!!! Má prostě jen ukázat jednu nebo dvě čárky, toť vše. Víc od něj chtít nemůžeš.
    Takže klídek, máš dvě čárky, tak gratuluju, jsi těhotná, a už se nestestuj a počkej si ještě aspoň týden nebo dva k doktorovi na ultrazvuk. :-)

  • Andrea0602898.3.2012 10:06

    Hcg stoupá ob den dvojnásob , tak že čárka je stejná , páč jsi měla stejné množství HCG , pokud chceš vidět pořádné dálnice , tak testni dýl . :) :)
    A gratuluju !! :)

  • neměla bys to tak řešit, nebo ti z toho hrábne :-) dej se do klidu, určitě je vše v pohodě a zahoď těhotenské testy.

  • Petulí taky bych to tak viděla, přestaň si je už dělat a trápit se, že nesílí nebo slábnou. Bude vše v naprostém pořádku (i když já ze začátku také každý den kontrolovala, zda jsou pořád 2 čárky :D) Ale nestojí to za to. Nech to osudu a uvidíš že bude vše v pořádku a za 9 měsíců bude miminko na světě ;) Já už se také nestresuji a užívám si krásného pocitu mateřství. Jo a na bolest já používám paralen, ten jediný myslím těhotný mohou. Mě to tedy u předchozích těhotenství zubaři dávali. Samozřejmě to člověk nesmí do sebe rvát horem spodem. Ale myslím, že ten by mohl zabrat :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist