co se dělá na příjmové ambulanci

Otázku položila: Bývalá uživatelka #93244 13.10.2017 8:40

Dobrý den,
lékař mně poslal na laparoskopickou operaci odstranění cysty na vaječníku, a řekl, že se mám objednat na příjmovou ambulanci. To je všechno, co zatím vím. Předpokládala jsem, že víc mně řeknou tam, ale pak mně napadlo, jestli příjmová ambulance už neznamená nástup do nemocnice a další den operace. Máte s tím někdo zkušenost? Ideálně v Brně-Bohunicích

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Na operaci tě hned nikdo nevezme. Prvně se dělá kompletní předoperační vyšetření - odběry a ekg. A samozřejmě mají nějaký plán operací, do kterého tě musí zařadit.
    Řekla bych, že ti to jen špatně podal. Jde prostě o to zajít na gynekologickou ambulanci v nemocnici s žádankou od registrujícího gynekologa. Když to vezmu, jak jsem to měla já, tak si mě tam gynekolog prohlídl, sestřička mi dala hromadu papírů k vyplnění domů, co jsem v den operace měla donést (informované souhlasy k anestesii, k dané operaci atd.), dostala jsem pokyny, jak se chovat den před operací (strava atd.), no a samozřejmě jsem byla poslána na předoperační vyšetření. Na operaci jako takovou mě objednali víc jak za týden.

  • nejspíš udělají základní vyšetření krve, EKG kvůli anestezii a pak by jsi mohla i domů.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 228 otázek, kterým se dostalo 271 605 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist