co na krvacející dásně v těhotenství?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #92238 16.1.2013 19:52

ahoj holciny , chci se zeptat co v tehotenstvi pomaha na krvaceni dasni.. uz newim co s tom pri cisteni me tece porad krev ani jsi poradne nemuzu vycistit zuby.. je to neprijemne.. diky moooc

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Borlova16.1.2013 22:11

    Ahojky mě docela pomáhala zubní pasta Meridol. Ale stejně trošku krváceli :-( Ale po porodu, už mám dásně zase Ok :-)

  • venysek16.1.2013 19:59

    Mám ten samý problém a o používám ten nejjemnější katáček od Curaproxu. Zubařka mi řekla, ať používám Parodontax, ale k tomu jsem se ještě neodhodlala, když manžel přirovnal jeho chuť k chuti fernetu..

  • Ahojda, já si potom vždy vypláchnu pusu ústní vodou- krvácení se zastaví ;-)

  • inthense16.1.2013 20:09

    ahoj,mne pomaha pasta elmex sensitive ta zelena.zacala jsem pouzivat v tehu taky na krev z dasni a pomaha mi

  • měla sem tens tejný problém. bylo by dobré navštívit dentální hygienistku, která odstraní plak. a dbát na správné čištění zubů, používat mezizubní kartáček. mně Dr nabídla pastu Paroex od GUM. paradontax nedoporučila s tím, že mám zánět dásní a na ten vhodný není. mám dojem, že doporučila Lacalut, jako vhodnou alternativu. a hlavně - měkký zubní kartáček, který nebude dásně tolik dráždit.

  • Me na to pomohl lacalut, jak pasta tak ustni voda,ktera je casto opomijena. Samo mekky kartacek(ja pouzivam curaprox ultra soft) a mezizubni kartacky dle velikosti mezer aby bylo vse spravne vycisteno. Ale musis sama vyzkouset co ti pomuze. Ja vsazim na lacalut, GUM a parodontax,ale ten ma blbou slanou chut a neni tak ucinny.

  • zaridylko17.1.2013 20:37

    Ahoj, měla jsem stejný problém. Doktor mi řekl, že to v těhotenství bývá normální. Doporučil mi koupit si měkký kartáček na zuby a zubní pastu Sensodyn. Toto mi pomohlo a už mi krev neteče.. ale nečekej, že to zabere hnedka, tak 14 dní to trvalo.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist