co jsem těhotná nechci sex

Otázku položila: Anonymní uživatelka #37960 16.12.2012 11:47

Ahoj holky, trápí mě jedna věc. Jsem ve 2. měsíci těhotenství a vůbec nemám chuť na sex. Dříve jsem mohla denně, zkrátka pořád, ale teď na to není vůbec chuť. Hrozně mě to trápí :-( Měla jste to některá také tak a přešlo to?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • venysek16.12.2012 11:52

    Já si myslím, že je to poměrně normální.. Svou roli hrají hormony a i to, že v prvním trimestru mívaj ženy nevolnosti.. Já jsem v prvním trimestru taky skoro vůbec chuť, o bylo opravdu hodně vyjímečný a teď v druhým trimestru už zase chuť je, tak se neděs, do ničeho se nenuť a neboj, ono se to zase vrátí :-)

  • Je to normální.Každá jsme jiná.Jsou ženy,které mají v těhu zvýšené libido,některým se sníží.Určitě to ale není trvalý stav.Zase se to změní,tedˇse tím netrap.Za měsíc dva,to může být zas jinak;-)Já jsem u prvního těhu první tři měsíce také neměla chutˇa přešlo to.V pátém měsíci jsem byla zas hoooodně při chuti:-D

  • Je to úplně normální :) Já jsem před těhu taky mohla pořád a pak se mi jen pomyšlení na to nelíbilo. Teď jsem v 8 měsíci a ta chuť nějak nedorazila. Občas se teda přemůžu a přítelovi říkám, že chuť je, ale ve skutečnosti ani není. Po porodu věřím, že se to změní, ale těhotenství je hold složité období. Neboj, přejde to ;-)

  • Ahoj neboj je to normalni :-) ja jsem chut na sex nemela do 4 mesice, pak prisel paty a me i ustaly nevolnosti a chute jsem mela prozmenu vic nez partner :D ted jsem v 7 mesici a chute porad mam :-) ale kazda to mame jinak je to velka hormonalni zmena pro telo, tak uvidis ;-)

  • Ahoj, mam to same, take me to trochu mrzi, ale hlavne, ze je vse jinak v poradku. Po cele tehu chut neni, ted jsem v 8.mesici a asi uz chut ani neprijde. Nejspis to souvidi i s tim, ze se proste necitim fyzicky dobre (nevolnosti, pobolivani, neohrabanost). Tesila jsem se, ze si o to vic uziju po sestinedeli, ale nedavno jsem se docetla, ze hormon prolaktin vylucovany, kdyz zena koji, potlacuje chut na sex. Tak nevim, nevim, kdy se dockam.:-) Rozhodne bych to nelamala pres koleno, a pockala bych, az si telo a mozek reknou;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 741 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist