citim se jak kdybychv vubec tehotna nebyla

Otázku položila: Petarda01 10.12.2011 15:51

Ahoj holky. Jsem ve 14.tt a na kontrole jsem byla cca pred tydnem a pul a vse bylo ok i NT screening a krevni testy dopadly dobre. Na dalsi kontrolu jdu az mezi svatky. Od zacatku tehu mi nebylo ani nijak spatne a ted se citim jak kdybych vubec nebyla tehotna. Vsichni se ptaji jestli uz neco citim a jestli uz mam brisko, potom poznamenaji ze skoro zadne brisko nemam a krome toho ze me malicko boli prsa (v prvnim trim. me ale bolela vic) se citim jako netehotna, coz me stve a uvadi malicko do rozpaku. Taky mam obcas takove krece v podbrisku, ktere jdou nekdy az ke hrazi, ale kdyz si sednu tak je to zase ok. Ale obcasne bolesti jsou pry ok. Vim ze zbytecne stresuju, ale myslite, ze je mozne aby miminko samo odumrelo bez nejakeho spineni a bolesti (neco jako zamlkly potrat) ale az ve 4. mesici kdyz vse pred tim bylo ok? Vzdycky me tu uklidnite, tak proto sem pisu i takhle stupidni obavy a dotazy :-) Diky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahojky, určo je vše v pořádku a nestresuj se. Já jsem ve 23 týdnu a také jsem neměla žádné nevolnosti - prostě nic. .Buď ráda a užívej si,že patříš mezí ty šťasnté :) ... To podbíříško bohužel bolí a bolet bude. Je to ja se natahuje děloha a také ty vezy - přeci jen ti v bříšku roste človíček, tak si musí někde udělat místečko :) ... Mě bolí bříško dodnes. Tak se opatruj a užívej si těhulkování :)

  • No konečnš se našel někdo, napsal úplně stejné pocity, jako mám já :-) Jsem v 15tt a mám to naprosto stejný, jen s tím rozdílem, že jsem bez břicha úplně :-D TAky čekám, až něco začne a když se tak zamyslím, tak můžu být ráda, že to probíhá tak bezproblémově :-) Proč se zbytečně stresovat, když vlastně můžeme děkovat Bohu, že nám připravil takové krásné klidné těhotenství :-) Neboj se nic, mimísek je v pořádku a ty užívej posledních pár měsíců klidu :-)))

  • Klid, já si připadám těhotně až tak poslední týden (začínám 16tt), a to čekám dvojčata. Špatně mně nebývalo, jenom mně poněkud narostla prsa. Bříško vykouklo až tak před týdnem, předtím sem byla prostě jenom tak "najezená". Teď už se mně začíná špatně sedět u počítače, tak podle toho si to vždycky uvědomím :.)

  • Martasek8911.12.2011 17:09

    Já se taky těhu skoro necítila. Jen mi sem tam bylo vevolno, nebo jsem zvracela, ale spíše až večer. Až rostlo bříško a cítila jsem pohyby, tak mi bylo jasné, že tam mám mimi, ale i tak mi to nepřišlo :D

  • Tak to já vám můžu jen tiše závidět. Jsem ve 14 tt a nevolnosti již od začátku. Zvracení, žaludek pořád jek na vodě, slinění. Už si říkám, kdy to přejde a já si to začnu pořádně uživat a těšit se. Užívejte si to.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 215 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 747 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist