cista na vaječníku před IUI

Otázku položila: Bývalá uživatelka #562 12.5.2011 12:33

Ahojky tak jsem včera byli ve 12tém dni cyklu mrknout na namnožená vajíčka a jsou dva 16a 17mm na levém vaječníku(bohužel bez vejcovodu), ale na pravém místo vajíček našel doktor cystu 12mm, říkal, že se to stává a že po hormonální léčbě se vajíčko tzv. přezraje a pak je z něj cysta. Říkal, že by měla sama odejít, když mi píchnou injekci na ovulku. Tak nevím já jsem prostě dítě smůly, navíc mám chycený močák a bolí mě celý člověk. Už to pomalu ale jistě psychicky nedávám, denně brečím do polštáře aby to můj přítel neviděl, je z toho pak celý rozhozený:-) Myslíte, že mám nějakou šanci, že IUI bude fungovat v mém stavu- antibiotika, cista+ depka :o) a navíc vejcovod na druhé straně???

Tak to máme za sebou dva vajuška o velikosti 20 mm spojené stranou( možná dvojčata:-)) V pátek jdeme ještě jednou na zichr, zaseti ještě jednou, tak holky držte palušky:O) Dík

Tak dneska mám za sebou druhou insemku po dvou dnech(1. ve středu), tak děj se vůle Boží jestli to neklapne ani tentokrát jdeme na IVF:-) celkem mazec ty prašule ale kdo chce kam...:o) je mi to jednou kolik hlavně ať to je k něčemu. Holky prosím držte palušky!!

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahojky, moc držím palečky, aby se zadařilo :-))

  • Ahoj, mě se to stalo taky a IUI mi kvůli cystě neudělali, ale mě se objevila ještě před stimulací, takže nechtěli děla iui, kvůli tomu, že by ta cysta vzala všechny stimulanty a nerostla pak vajíčka. Takže u tebe bych v cystě problém neviděla, ten močák je horší :-/. Ale nesmutni, IUI můžete zkusit hned další měsíc ;-), kdyby ti ho nechtěli udělat teď. Držím palce.

  • Ahojky. Není to jednoduchý. S IUI zkušenosti nemám, ale třeba Tě potěší, že mě se podařilo otěhotnět pravděpodobně v cyklu, kdy mi dozrálo vajíčko v levém vaječníku a mám jenom pravý vejcovod. Cyklus před tím jsem byla u dr. a byl folikul na pravo, takže ten další cyklus byla pravděpodobnost levého vaječníku a potvrdily mi to i bolesti během ovulace na levé straně. Musíš tomu věřit. Držím pěsti.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 558 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist