chutě na nezdravé jídlo a maso

Otázku položila: Bývalá uživatelka #29788 25.6.2011 11:26

ahoj, před těhu jsem jedla samé zdravé věci, nic nezdravého mi ani nechutnalo, maso jsem taky moc nemusela a te´d se můžu utlouct po všem co je nezdravé, kořeněné a po masu. to vypadá, že asi čekám chlapečka že? nebo jste měla některá tyhle chutě, když jste čekaly holčičku?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Jsem na tom stejně. Před těhotenstvím jsem milovala zeleninu v jakémkoliv množství a skupenství, na maso jsem si moc nepotrpěla. A když jsem otěhotněla, zeleninu jsem úplně přestala jíst, na špenát a papriku jsem se nemohla ani podívat, místo toho jsem pořád tlačila nějaký gyros, pikantní čínu, přesolené stejky, klobásy a párky, no příšerné chutě, ze kterých jsem měla špatné svědomí. Ale asi v půlce těhotenství se to zlomilo a už zase jím normální věci (jen teda musím mít několikrát týdně chipsy, které jsem dřív taky nejdela :-D). A čekáme teda za tři týdny holčičku, takže podle chutí pohlaví miminka určitě neurčuj :-).

  • Každy moje těhotenství bylo jiný, a to včetně chutí. A byl to vždycky kluk :-).

  • ahoj, já čekám chlapečka, před těhotenstvím jsem jedla úplně všechno, nyní mám chuť jen na zdravé věci a na maso vůbec. myslím, že je to velice individuální a že se z toho nějaký valný závěr udělat nedá. přidala bych si být tebou nějaké těhotenské vitamíny a dala chutím volný průchod:-)

  • Ahoj, to jsem mě+la také tak :-) (a byla to holčička). Když jsem čekala 1.ho-kluka, tak jsem v té době byla tak trochu vegetariánka (lakto-ovo+ryby), ale v těhotenství jsem nemohla cítit ty ryby,ale jinak v pohodě, jerstli mi něco dělalo dobře, tak to byla sladká-začala jsem při něm pít opět kakao, které jsem pila naposledy jako malá...), i po narození kluka jsem si držela takový zdravější jídelníček, občas jsem přidala i jiné bílé maso, než ryby, ale jak jsem otěhotněla s holkou, tak jsem začala ujíždět na čínskejch polívkách, s kterýma jsem měla poslední zkušenost z dob internátu a dávala jsem si tam i všechno to pálivé kořeníčko, pak jsem si raději začala kupovat ty samotné nudle a kořenila jsem si to podle sebe-ovšem pikantně a hřeršila jsem i s pikantníma klobásama, čipsama- jinak jsem do sebe nebyla schopna takřka nic dostat a když už jsem do sebe něco dostala, tak to nebylo právě vůbec zdravé. Krapet lepší to bylo s další holčičkou, ta je odkojená také na pinkantnostech, ale už to nebylo tak šílené, možná proto, že jsem si dopřávala i víc masa, takže ta chuť byla více uspokojená.
    Každopádně u mě by celkem vycházelo-kluk -preferování sladké chuti, holka, preferování pinkantní chuti :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 256 otázek, kterým se dostalo 271 703 odpovědí a 409 824 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist