chutě

Otázku položila: Anonymní uživatelka #35126 12.4.2011 17:12

holky, jsem časná těhulka a jsem strašně nešťastná ze svých nezdravých chutí - šíleně mě lákají hranolky, brambůrky, uherák a různé jiné příšernosti... prosím vás, nemáte zkušenost, do jaké míry by to měla těhulka "tlumit"? :) děkuji mockrát

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Mmáš na to jenom chut nebo chut, kterou doprovází hlad? :D Protože pokud máš chut a zároven hlad na to, tělo s mimčem si říká co potřebuje :D Takže pokud mám toto sním to at je to chut na cokoli :D (hranolky s přesnídávkou, ...)

  • Jejda, přesně z toho jsem byla taky nešťastná v prvním trimestru. Já, takový zdravomilec, a najednou jsem měla chuť na vlašák (když se to stalo poprvé, udělala jsem si test - pozitivní :-)), uherák, hranolky, řízek, nugetu, majonézu atd. Na celozrnný rohlík a zeleninu jsem se nemohla ani podívat :-). Já jsem se těm chutím moc nebránila, aby mi nebylo zle, tak jsem prostě tlačila bílý rohlík s uherákem. Vyhýbala jsem se jen těm vyloženě rizikovým potravinám, které se opravdu těhotným nedoporučují. Jejich seznam najdeš všude možně na internetu. Ono se to časem srovná, neboj. Teď už zase jím celkem zdravě :-).

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 745 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist