chození bez podprsenky:)

Otázku položila: Anonymní uživatelka #50565 17.8.2011 16:48

Ahojky, mám asi dost hloupej dotaz, ale chodíte někdy bez podprsenky? Třeba v tílkách, kde by byla vidět...děkuju:)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • ja chodim bez podprdy jenom na dovo a to v satech pod kteryma by to slo videt nebo v takovych tilkach bez zad,......Mam prsa vetsi,ale pevnejsi a u nas si presto netroufam, nelibi se mi kdyz jdou videt bradavky, prijde mi to lacine. Doma samo chodim naboso,je to pohodlnejsi. Ale kazdy jak se citi, takze pokud je ti bez ni lip rpoc ne.

  • Simea17.8.2011 20:42

    Ja ji nosim, jenom kdyz musim.. Mam kazde prso jinak velke a celkove mi podprsenky nejsou moc pohodlne.. jakmile nemam nic upnutejsiho, tak ji nenosim. U vpnutych vecech to nejde :((

  • Verousek8917.8.2011 17:02

    Venku nikdy nechodím bez podprsenky, nepřipadá mi to hezké a ani se v tom necítím. Bez podprsenky chodím někdy jedině doma.

  • Já chodím bez podprsenky skoro pořád..mám malý prsa a podprsenka mi spíš překáží :-D

  • Já bez podprsenky ven nejdu, pokud nemám korzet, i když je v tílku vidět, nevypadá to pěkně a hlavně bych se necítila.
    Pokud máš třeba černé tílko a černou podprsenku vůbec se nestrachuj.
    (A navíc, často nosím třeba průhledná trika v kterých je vidět a vůbec to nevadí, lepší, když je vidět, než žádná, protože to podle mě vypadá divně :) )

  • Mezi lidi chodím bez podprsenky v jediném případě - že si vezmu obtáhlé tílko a na ně tričko :) Jinak doma si klidně podprsenku neberu pod tílka nebo i trička, mému klukovi se to líbí :) Někam do společnosti se to ale nehodí, no ;)

  • V létě do šatů bez ramínek a do tílek podprsenku nenosím. Je mi to pohodlné, prsa mám malá a kulatá, tak to není nijak moc vidět. Takže pokud si sama nepříjdeš blbě, tak si tak klidně výjdi ;)

  • Já si bez podprsenky nemůžu dovolit chodit, protože mám prsa špičaté a jedno o číslo menší/větší než to druhé ;) Ale pokud bych měla pěkné, zaoblené prsa, asi bych si sem tam vyšla bez :)

  • petulinkaa1317.8.2011 22:18

    doma chodim vždy bez podprsenky,vezmu si ji,jen kdyz mame navstevu a pak ji nenosim,kdyz jdu se psem,mam takovy volnejsi triko,kde to neni tak videt...jinak ji bohuzel nosit musim :-( v tech vedrech mi to drasa,ale musim i kvuli tomu,ze je zrovna nemam malý,ale ani ne nejak extrémně velky...(C-D).

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 216 otázek, kterým se dostalo 271 563 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist