čekáme s přítelem dítě a já myslím na sex s "bývalím"

Otázku položila: Anonymní uživatelka #73221 11.10.2012 22:25

Ahojte, je mi to blbé a asi to ani není dotaz, ale potřebuju se vypovídat, už nevím co s tím mám dělat. Když jsem začala s mým nynějším přítelem chodit, pletl se do toho ještě jeden muž, bylo období, kdy jsem to trochu střídala a lítala od jednoho k druhému (nepodváděla, vždy jsem se s jedním rozešla a chodila s druhým, pak to dala dohromady zase s tím prvním atd. ...nerozhodnost). Pak jsem se (možná rozumově) pro jednoho rozhodla, protože to tak dál nešlo a s ním zůstala a jsem pořád a teď čekáme miminko (třetí trimestr), jenže mám pocit, že mě přítel přestal sexuálně přitahovat, jestli kdy vůbec přitahoval, vzhledově se mi nikdy nelíbil, ale jako člověka ho mám hrozně ráda, nedokázala bych si představit být s někým lepším, padneme si povahově a bude i skvělý otec, jen ta chuť na sex jaksi není, zvláště na sex s ním. Nevím čím to může být, jestli tím že se mi nelíbí, nebo ve mě jen plaší hormony. Každopádně se mi v noci začalo zdávat o tom druhém, se kterým jsem ho dříve na začatku vztahu střídala, zdá se mi o sexu s ním a podobně a přes den jsem z toho úplně hotová, protože na něj nemůžu přestat myslet a nejradši bych se s ním vyspala. Reálně to nehrozí, já bych vědomě přítele nepodvedla a ani se s tím druhým nevídám, nic a nemám ho ráda ani povahově...nedokázala bych s ním být, ani nechci, ale ta sexuální touha/chemie, zvláště po nějakém erotickém snu s ním je děsná. Nevím co s tím mám dělat, jak se toho zbavit, jak na něj přestat myslet a naopak tuhle touhu cítit k příteli. :-(
Připadám si jako puberťačka, co neví co chce. Měla jsem dříve dlouholeté vztahy a tohle se mi nikdy nestalo a zrovna, když najdu někoho, s kým si dobře rozumím, mám ho ráda, vážím si ho, těším se až budeme rodina, tak tohle a já musím snít o sexu s jiným chlapem :-/.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Tak jestliže je to jen fyzická přitažlivost, tak to jde zvládnout, uvidíš. A na sex třeba zase dojde,.. až se Ti uklidní ty hormony, v opačném případě, pokud chceš zachovat vztah současný, tak se zkus obrátit na odborníka. Asi by to za to stálo.
    Rozhodně se neobviňuj, že se chováš jako puberťačka. Myslím, že to je normální. Řekla bych, že to mám stejné, jen opačně: přitahuje mě duševně jiný muž, ale fyzicky si nedokážu představit nic, natož s ním mít rodinu! Ale duševní pouto je ohromné. To jsou ty cesty života:-)

  • Tohle sis měla rozmyslet, než sis pořizovala dítě s někým, pro koho "ses rozhodla rozumově" a "kdo se ti nikdy ani moc nelíbil." Nemyslím to nijak špatně, ale teď už jsi na trošku 'vyšším levelu'. :D Na první místě je dítě, rodina, zabezpečení, domov, zázemí. Kdybys byla bez mimča, tak můžeš bez obav řešit sex, povyražení, přitažlivost atd. :) Toť můj názor. :)

  • Simone12.10.2012 9:53

    Já ti možná rozumím, mně jeden čas taky hodně přitahoval ještě jiný muž, akorát, že mě se líbí i současný partner, kterého bych za toho druhého v žádném případě nevyměnila, protože můj přítel je úžasný po všech stránkách (i v sexu). Jenže v mým erotických snech se mi občas střídali - jednou jsem měla sex s jedním, podruhé s druhým a hrozně mě to trápilo. Přitom jsem nic špatného vlastně nedělala, svého přítele nepodvedla, s tím jiným nevyhledávala kontakt nic...jen ty sny. Já jsem to vyřešila tak, že jsem to prostě nepotlačovala a rozhodla se, že nebudu mít pocity viny, protože sny stejně neovlivním. No a po čase to přestalo. U tebe je ale horší to, že ty jsi s tím daným už něco zažila, myslíš na něj i přes den a tvůj přítel tě moc nepřitahuje :( To není vůči němu moc fér - já bych nechtěla, aby si můj přítel v hlavě říkal, že ho vlastně nepřitahuji. Tohle chce odborníka, který ti pomůže si to srovnat v hlavě. Možná by to chtělo na svém partnerovi najít něco, co dělá jen jeho pro tebe přitažlivého. Nebo jinak: co přesně tě na něm nepřitahuje?

  • Já tě chápu a rozhodně si nemyslím, že jsi nezodpovědná, že čekáš miminko s někým s kým to není na 100% ...
    Cesty života jsou zvláštní a zapletené.
    Radím nechat průběh citů, a podle nich se dál rozhodovat. sice s ním čekáš dítě, ale to dítě bude spokojené jedině když budeš spokojená ty sama. Nejsem pro zachovávání vztahu kvůli dětem..za cenu ttoho, že ty nebudeš šťastná..
    Sama jsem teď v takové zvláštní situaci a pokouším se to nechat plynout.. je to těžký..

  • Ahoj, zažila jsem něco podobného. Když jsem byla těhotná, tak se tu objevil ještě někdo jiný. Sice jsem manžela nepodvedla, ale fantazie pracovala na plné obrátky a věděla jsem, že ani já jemu nejsem lhostejná. S manželem jsem zůstala jen silou vůle. Prostě jsem věděla, že je ten nejlepší chlap a bude i skvělý táta. Ale splašené hormony dělaly své a vše co se týkalo erotiky, tak jsem si dokázala představit jen toho druhého. Ale v okamžiku, kdy se narodil syn, se vše otočilo. Dokonce už v porodnici jsem měla erotický sen o mém muži. Nikdy jsem ho nemilovala víc a víc mě nepřitahoval, než po narození našeho dítěte. Ani nevím, co jsem na tom druhém vlastně viděla. Teď už vím, že to bylo jen splašenými hormony v těhoteství. A jsem si jistá, že kdybych nebyla těhotná, tak by mě nic podobného ani nenapadlo. Holt v hlavách těhulek se kolikrát dějí hodně divné věci.:-D

  • Jako bych to psala já ;-) Ale musím říct, že to začalo až v tom třetím trimestru. Asi fakt hormony. Jinak jsem s manželem fakt spokojená! Ale ty sny o bývalém jsou potvory. Na mě taky vždy špatně působil podzim, tak to se k tomu zřejmě ještě přidalo. Myslím, že to časem přejde.;-)

  • Podle mě tebou právě cloumají těhotenské hormony a i tvá psychika je na tom jinak, než před otěhotněním, takže hlavně nedělej ukvapené závěry ;-) Chuť na sex v těhotenství nemusí být ani s tím nejmilovanějším partnerem ;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist