častý sex při snažení

Otázku položila: Anonymní uživatelka #65663 22.5.2012 14:44

Ahoj holky snažilky, mám dotázek. Když se snažíme o mimčo a měli bysme sexovat ob den neuděláme něco špatně, když se milujeme každý den a někdy i vícekrát? Nemá to třeba vliv na kvalitu a zralost spermií? Předem díky moc za rady....

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • My se teda snažili ob den (jenže jsme nenáruživí, takže to pro nás bylo dost často a namáhavé). Někde jsem četla, že spermie potřebují chvilku na dozrání (ale asi jak u koho). Pokud to ale ani po pár měsících denního snažení nejde, tak bych asi zkusila sexovat méně, aby byl na to dozrání čas. Zkusit se má všechno ;-)

  • alimos22.5.2012 14:51

    Já si myslím, že když jste při chuti, proč se nemilovat jak často chcete. Z vlastní zkušenosti vím, že sex na povel je na prdlačku. Takže s chutí do toho a půl je hotovo :)

  • Já jsem četla, že by se nemělo každý den. Ale tak jsme asi vyjímka co potvrzuje pravidlo. My jsme strávili poslední týden loňského roku v posteli, sexovali jsme i několikrát denně a první týden tohoto roku po příchodu z práce jsme to ještě pro jistotou zpečeťovali a zítra začínám 23. tt. a v září snad z toho přílišného snažení bude Honzík. :-D Důležitá je pohoda, chuť a užívat si to ne jako výrobu potomka, ale proto, že vás to baví a takhle to chcete...můj názor.

  • Asi na tom něco bude, taky jsem četla že spermie potřebujou dozrát, ale chutě jsou chutě :-p,

  • tak my se snažili v době kdy se zadařilo ten den asi 3x a ještě den po tom a den předtím. a sem tedka v 22tt. dokud sme jen občas, ob den nebo ob dva, tak to nějak nevycházelo. pak sme na to hupsli za ten den několikrát a za 2 týdny na testu byly //. takže pokud na to jdete s chutí a neberete to jako povinnost, tak si to užijte ;-)

  • Já i moje nej kámoška jsme otěhotněly z každodenního sexíku. Ale myslím, že víc než pravidelnost je o tom, že si ten sexík musíte oba užívat. Nikoliv si ho načasovat na každodenní kvůli miminku. To pak zřejmě nefunguje. :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 208 otázek, kterým se dostalo 271 544 odpovědí a 409 726 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist