bricho 28tt

Otázku položila: Anonymní uživatelka #36560 22.2.2011 13:05

Ahoj devcata,
potrebovala bych radu. Jsem 28tt a uz nekolik dni mne docela boli brico tak, jako kdybych mela menstruaci, a kdyz to prejde, tak ho porad citim takove jako namozene a kdyz dlouho stojim nebo jdu tak i tezke. Ale moc velke bricho nemam mam ho docela prtave. Myslite ze to je jen tim, jak prcek roste? Minuly tyden jsem byla na ko a vse bylo ukazkove. A mam ho taky skoro porad tvrde. No tak jsem si heky postezovala co, enchci si pripadat jak hypochondr pri pripadne kontrole tak proto se nejdrice obracim na Vas. :-)
Preji prijemny den

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Janina7622.2.2011 13:12

    Ahojky, takhle nějak vypadají poslíčci. Bereš magnezium? Pokud by to bylo hodně často a dlouho bude lepší zavolat dr. nebo tam rovnou zajít. Jak říká moje doktorka, lepší přijít třikrát zbytečně než jednou pozdě, i když je při kontrole všechno v pořádku. Pokud by to do další kontroly přešlo, je stejně lepší to dr. říct i tak.

  • Ahojky, i mně začalo břicho víc tvrdnout od toho 28 týdne (tvrdlo při každém nakopnutí), navíc i pobolívalo a dr. mi přímo nakázala magnezium (3 x denně 2 tablety..) a vystrašila mě, že jestli mi bude tvrdnout stejnym způsobem, tak mi bude magnezko podáváno vnitrožilně v nemocnici. Do 28 týdne to bylo celkem v pohodě, tak jsem brala magnezko jen sporadicky (treba 2 x do týdne tabletku)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist