bolesti zad nad zadkem,jak jsou ledviny

Otázku položila: Anonymní uživatelka #243816 20.2.2018 19:25

Je normální bolest zad v 7 měsíci těhotenství,tam kde jsou ledviny....nemohu se skoro pohnout....

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Je i neni... Pokud se nemůžeš skoro hnout, nechala bych to zkouknout doktora.
    Me cca od 7 mesice bolely spis kycle a oblast panve, jak se vse roztahuje. Oblast beder muzou byt i krizove bolesti k porodu, neco s ledvinami... Proto bych se nechala prohlednout.

  • To je bolest bederní páteře, mně to taky někdy dělá, když třeba uklízím koupelnu a jsou dlouho sehnutá. Pokud je to hodně, jdi k doktorovi. Nebo zkus těhotenské cvičení. Dávej pozor na správný postoj těla, ramena dozadu a podsadit pánev, aby směřovala nahoru, ne dopředu, jako když si chceš dopnout kanhoty a stáhneš břicho. Většinou to v těhotenatví nedodržujeme a máme velký prohyb dole v zádech - lordoza. Ten by tam vůbec neměl být.

  • To vám poví jen lékař, jestli je to normální nebo ne. Pokud se necítíte dobře, radši k němu zajděte, ať máte klid. Lepší tam chodit zbytečně, než něco zanedbat. Já jsem byla v těhotenství hodně citlivá na prochladnutí. Musela jsem si koupit vlněné vesty https://www.vlnenezbozi.cz/ , po kterých ráda sáhnu i teď, když je zima.

  • JanaK2030.9.2022 15:30



    Mě už několik let trápí nesnesitelné bolesti páteře, takže chápu, že máte strach. Ve skutečnosti to ale může být úplná banalita, které se nemusíte nějak bát. Zajděte si k lékaři a pokud nic nezjistí, zkuste například toto: https://www.biomag.cz/bolesti-patere/. Jako jediní mě tam zbavili bolesti, a to už jsme opravdu nedoufala, že by se to mohla stát.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 515 odpovědí a 409 718 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist