bolesti po prvním sexu

Otázku položila: Bývalá uživatelka #21279 5.1.2013 23:30

Dobrý večer, ve čtvrtek jsem měla svůj první pohlavní styk.Bylo to hodně bolestivé a od té doby to ani nepřestalo.Přítel mě furt nutí k doktorovi, protože se bojí, že mi nějak ublížil ale já si myslím že to přestane.Co si myslíte vy?(mě je 19 mu 20,samodřejmě mám antikoncepci)omlouvám se jestli to je nevhodný dotaz,ale zsjmá mě to.

Děkuji za odpovědi :-)

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • eva1116.1.2013 8:29

    Neboj to nic nebude je to protržená panenská blána, já co si pamatuju to měla také dost bolestivé:'-( a dost to krvácelo:-)

  • Taky si myslím, že to nic nebude. Mně trvalo 3 dny, než mě bolest přešla. A další styky také moc příjemné nebyly. Ale to jsou dávno jen vzpomínky a koneckonců hezké. :) A přítele uklidni, ať nemá strach, i když je to moc milé. ;)

  • Andrea0602895.1.2013 23:35

    Ahoj já osobně s myslím , že to nic nebude , že jen jak ti přítel protrhl panenskou blánu , tak že ta bolest je od toho .
    Ale ze své zkušenosti ti to říct nemůžu , můj první sex byl bezbolestný a bez krvácení .
    Kdyby bolest neustávala určitě bych raději k dr zašla .

  • Ahoj. Také si myslím, že to spíš nic nebude. Třeba jsi měla jenom silnější blánu a tomu tělu to hold chvíli trvá, než se s tím vším srovná. Pamatuji si, že já jsem potom také dost krvácela a nějaký den mě to bolelo. A když jsem pak třeba cca 2 roky neměla pohlavní styk, tak po prvním po té době mě to taky trochu bolelo a cítila jsem se tak nějaka divně.
    Takže bych se zatím nestresovala:-) Dala bych tomu ještě trochu času, ale pokud by se to nelepšilo, bolelo to pořád stejně, tak bych si na gynekologii radši zašla.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 743 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist