bolest zad v kříži

Otázku položila: MisaRu 25.7.2017 12:09

Ahoj holky :), jsem 12 tt a teď poslední asi 3 dny mě začalo bolet v kříži. Máte s tím některá zkušenosti? vím že záda těhulky bolí, ale čekala jsem to až dýl až bude větší bříško. Navíc mám zakloněnou dělohu tak mě napadlo jestli tam nějak netlačí. K dr. jdu za týden, a nechci zbytečně plašit. Zatím se snažím cvičit kočičí hřbety, potom se mi uleví. Děkuji za rady. :)

  • 25.07.2017 13:01:37 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já jsem teď v 17tt a bolesti v kříži mám od cca 11tt a to vždy když jsem si lehla do postele a potřebovala se otočit, pokud jsem byla v pohybu nebo seděla, bolest se neozývala. Zakloněnou dělohu mám taky. Gynekoložce jsem o bolestech neříkala (nejsou výrazné), beru to tak, že to k těhotenství patří.....

  • Ahojky - asi ti úplně nepomůžu, já jsem 29.tt, takže bříško už mám, a záda mě bolí poslední 2-3 týdny naprosto šíleně...Jak říkáš, pomůžou kočičí hřbety a další cvičení a protahování, víc se s tím asi dělat nedá...Každý to má jinak, někomu prostě ty bolesti začínají dřív, někomu později, někomu vůbec...jestli to u tebe může souviset se zakloněnou dělohou to netuším.... Ale jestli ty bolesti netrvají celodenně a nejsou nesnesitelné, tak bych ten týden k dr. počkala a pak jí o tom řekla.... :-)

  • Zaklonenou delohu mam taky a zadnyma bolestma netrpim.... A to jsem uz na konci 33tt

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 442 odpovědí a 409 665 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist