bolest zad a zaludku v 6tt

Otázku položila: Anonymní uživatelka #367039 26.12.2016 14:43

Ahojky holky, uz asi par dni me nad ranem boli zada a jak se otocim na bok levy i pravy boli i ten, myslela jsem si, ze mam proste vetry. Ale od 25.12 me to boli i pres den a pridal se prujem, vzala jsem si smektu. Prujem nemam uz, ale zada boli porad a nad ranem se v posteli tocim a boli me i ty boky. Myslela jsem si, ze jsem se prejedla na Stedry den, ale ted uz celi den ani cukrovy nejim, furt mi buble v zaludku a citim zada dole u kostrce. Tak ted nevim jestli jsem neco snedla a nebo to souvysi s tehotenstvim a hormony a nebo zlucnik? Zitra jdu k dr.ale nevim, co si na ten zaludek dat a mam strach, aby to neohrozilo mimco. Dekuji za odpovedi.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • janalab26.12.2016 15:37

    Tak kolem toho 5-6 tt jsem mela jak bolest v krizi, tak prujem a vlastne uz i zaludek, krom prujmu, ktery presel po cca 14 dnech zbytek trva a co se tyce zaludku, tak k tomu se pridaly i celodenni nevolnosti (jsem v 11tt). Mimco tim fakt neohrozis, to jsou totiz tehotenske priznaky ;-)

  • No nevim, ja u prvniho tehu zadne takove problemy nemela. U druheho ano a v 8+5 se zastavilo dite ve vyvinu a ve 12tt sem potratila uplne.. Nechci strasit, kazde tehu je jine, ale kdyz se vam neco nezda radeji na pohotovost. Ja u prvniho v 6 tt zacala krvacet tak sem bezela a bylo vse ok ale sami doktori rekly radeji 100000x zbytecne nez jednou ale pozde :-(

  • Muze to byt i strevni viroza, ted behem prosince jsem ji s detmi prodela a ackoliv jsem po 24 hodinach prestala zvracet stolici i bolesti zad hlavne v krizi jsem mela jeste cca 14 dnu od.zvraceni.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 228 otázek, kterým se dostalo 271 605 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist