bolest hlavy

Otázku položila: Bývalá uživatelka #25513 10.4.2011 14:47

holky nemáte zkušenost s bolestí hlavy v těhu..?:-( je to děsný, každý den se s ní už budím a pak to na mě několikrát přijde i během dne, v noci nemůžu spát, furt se budím a přes den mi nejde spát..:-(..piju dostatečně a na vzduch chodím taky...nechci se ládovat paralenem..máte na to nějaký fígl..?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • myslím, že bohužel jen ten paralen.. mě nic jiného nepomohlo.. a v těhu prostě nevadí

  • Jsem zvědavá na odpovědi, protože mě trápí to stejný, zkoušela jsem vše možný a nic mi nepomohlo :( nejlepší je jít chvíli zdřímnout, když trochu začne hlava bolet a pak je líp, ale u nás to nejde, mám tříletou holčičku, takže bych taky uvítala nějákou radu, ale pochybuju, že na to něco je, piju taky hodně a na vzduch chodím....

  • Skus jíst ovoce, bolesti hlavy jsou často z nedostatku vitamínu. Partner mi dělá " itamínovou bombu" vymčká mandarinku, citron, pomeranč, dolije aby to mělo pul litru a dosladí cukrem. Ted jsem začala rýmovat a bolela mě hlava toto jsem vypila na par minutek si lehla a bylo mi fajn. Rýma skoro žádná (včera mi začla) :) Snad to pomůže i vám.

  • Ahoj. Tak mě zatím vždy pomohlo masírovat si krouživými pohyby spánky. Mírně na ně zatlačit a masírovat nejlépe směrem dopředu. Nebo nad krkem najít konec krční páteře, zatlačit a jet pomalu dolu ke krku a pořád opakovat. Mě to vždy povolilo a byl klid :o)

  • cudla10.4.2011 18:07

    někdy jsou bolesti hlavy v těhu taky způsobené nedostatkem železa.Řekni to doktorovi,může ti nabrat krev a podle toho nasadit železo.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 216 otázek, kterým se dostalo 271 565 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist