bělící pasty na zuby

Otázku položila: Bývalá uživatelka #25424 8.6.2011 18:06

Chtěla bych se zeptat která bělící pasta na zuby opravdu funguje.Máte nějakou vyzkoušenou?Opravdu vám pomohla nebo neměla žádný účinek.Ty pasty jsou docela drahé tak bych si chtěla koupit kvalitní.Pište prosím u které passty jste spokojené nebo která vůbec nezabrala.Děkuji

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • honeypet9.6.2011 1:07

    ahoj, pokud chceš opravdu investovat do kvalitní a účinné bělící pasty, tak jdi do Rembrandtu. Pasty co jsou v drogeriích, ať už je to Colgate nebo Signal fungují na bázi abrazivních látek a mohou poškodit sklovinu zubu tím, že ji ztenčí a zuby se stanou velmi citlivými. Ke všemu efekt není nic moc. Oproti tomu Rembrandtka je na bázi peroxidu, který sice sklovinu svým způsobem taky naruší, ale po použití nějakého fluoridačního prostředku se tento proces zvrátí. mám ji sama vyzkoušenou a doporučuji ji i pacientům.
    http://www.profimed.cz/cs/obchod/rembrandt/

  • co mám vyzkoušené, tak jsem docela spokojená s pastou Signal White Now, ale nevím jestli má skutečně nějaký efekt nebo je to jen podvědomím :) myslím si že pokud chceš mít zuby bílé, je lepší pít málo červeného vína, kafe, nekouřit a o zuby se starat :) vím že v americe mají bělící proužky, ale to u nás asi není zkus se poptat :)

  • vanessa-problem8.6.2011 19:25

    Já jsem vyzkoušela Signal White Now. Ze začátku jsem měla pocit, že jsou zuby vážně bělejší, ale to jsem si nejspíš jen namlouvala. Po delší době užívání jsem rozdíl neviděla.

  • full.avl8.6.2011 20:18

    když se o zuby budeš pořádně starat, tak si nemusíš kupovat žádné bělící pasty. Já používám obyčejnou Colgate Total a zuby mám podle zubařky bílé jak perlíčky. :-))

    JInak co vím od sesty ta používá toto http://www.lekarnaparizska.cz/white-pearl-belici-gel-p-29.html a má po 3 týdnech má zuby výrazně bělejší.

  • Muj pritel byl u zubare, nechal si udelat obtisky a vyfasoval 10 "injekci". Vzdycky vecer si kousek z te injekce vytlacil do toho obtisku a mel to celou noc. Zuby ma krasne bile i po trech letech a to mame jeste tri injekce v lednici:-) Ja se na to taky chystam hned jak mi sundaji rovnatka. Nebo spise zajdu za zubarem a at mi poradi jake beleni je pro muj stav zubu nejvhodnejsi. Myslim, ze do tohodle se hodi investovat.

  • Laurisska21.12.2021 20:33

    Krásný úsměv má v tomto dobré bělící přípravky na zuby. Sestra si koupila tu jejich bělící pastu na zuby protože jí po sundání rovnátek zůstaly takové drobné flíčky a díky pastě zesvětlaly a nejsou skoro vůbec vidět.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 613 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist