běh

Otázku položila: Bývalá uživatelka #30756 31.3.2011 18:36

ahojki , radily ste mi tu ze na hubnuti je dobry beh ze se dobre hubnou boky atd .. no mam doma uzasny bezici pas i s telkou zabudovanou atd .. a tak beham , ale kamoska rikala ze pokud nebeham 30 min v kuse tak to nema ucinek , ja tolik nevydrzim vetsinou tk polovinu , muzete mi poradit jak dlouho behat a nebo jestli je lepsi rychla chuze ? dekuju

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • na běžícím pásu neběhej celou dobu.. já jezdila hodinu.. a to tak, že rychlá chůze.. udělej si CD s písničkama.. a střídej si zátěže.. ale rozhodně jen rychlá chůze a tak třeba tři písničky si dej běh.. ale takovej, aby jsi ho udýchávala v pohodě.. pokud chceš učinně hubnout.. vypočítej si svojí airobní zonu a kup si tepoměr:-)

  • Tak 15 minut běhu je opravdu málo, kamarádka má pravdu, chce to vydržet déle..

  • Já si myslím, že pro začátek to je dobré. Nějak se začít musí a postupně dobu běhu prodlužovat. Já jsem vloni začala s během - nejsem žádný odborník, ale ze začátku jsem také běhala třeba jen pět minut a chůze a běh a střídala to. Když už jsem opravdu nemohla popadnout dech ukončila jsem běh a šla domů pěšky a postupně jsem se vypracovala tak, že jsem vydržela i 10km- ale musela jsem mít natrénováno - teď už to opět neuběhnu měla jsem tři týdnu pauzu. Přeju hodně štěstí a uvidíš, že za chvíli vydržíš i 45 min a déle.

  • dzusinka1.4.2011 11:35

    Běž běhat ven, jednak ti vydrží běžet déle. Druhak tě to za chvíli nebude nudit a za třetí můžeš snadno střídat běh s rychlou chůzí, protože já vydržím běžet v kuse, tak asi kilometr, což je cca 7 minut a pak musím přejít do chůze. A za třetí, když budeš běhat stejnou trasu, tak budeš snadno pozorovat, jak se zlepšuješ postupem doby.

  • Souhlasím s dzusinkou. Já jsem si koupila crosový trenažér (už je to dlouho) - není špatný, využívám ho jen při počasí, kdy se nedá běhat venku. I v zimě jsem si chodila zaběhat - když nebylo náledí - období když opráším trenažér. Něco na tom je. Venku mě to víc baví.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist