barvení vlasů v těhotenství

Otázku položila: Bývalá uživatelka #33275 9.1.2012 22:35

Mám otázečku, možná blbou, možná staromódní... ale slyšela jsem, že se nemají v těhotenství barvit vlasy? Co si o tom myslíte a případně proč? Díky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já si vlasy barvím normálně...Spíš jde o to,že ti to nemusí chytnout pořádně jak chceš...Ale že by to ublížilo to určitě ne....Jen taková větička,co jsem někde četla: Viděla jsi někdy nějakou celebrtu těhotnou,aby měla odrosty? :) :)

  • Taky jsem to slyšela, ale za chvilinku budu rodit a během těhotenství jsem byla na melír myslím asi 3x? 4x? Moje kadeřnice je myslím dobrá a věděla,že jsem těhotná a nic o tom,že by se nemělo neříkala a ani jsem neměla žádný problém. Někdy mohou barvy trochu jinak působit v kombinaci s hormony.

  • Borlova9.1.2012 23:47

    Taky jsem se tady na to ptala a nakonec jsem na melír šla. I kadeřnice říkala, že je to blbost. To by si člověk nesměl lakovat nehty, lakovat vlasy, stříkat deodorant, prostě nic.

  • Kamarádka byla u genetika na vyšetřením ještě předtím než se budou snažit (mají v rodině jistý problém, tak je sledují už takhle brzy) a on jí mimojiné řekl, že v prvním trimestru by si vlasy barvit neměla, ale proč to nevím. Podle mě se to nesmí přehánět, ale zase, to už by člověk vážně nemohl vůbec nic.

  • Ja jsem chodila ke kadernici kazde dva mesice v tehu. A jelikoz jsem byla doma, tak jsem si porad lakovala nehty a ucila se lakovat francouzskou, protoze se mi to libilo a neumela jsem to bo jsem talent. No a ted mam zdraveho kloucka.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 233 otázek, kterým se dostalo 271 623 odpovědí a 409 756 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist