asi už svého muže nelákám

Otázku položila: Bývalá uživatelka #137665 8.1.2016 22:38

holky sem asi hrozná,ale už delší domu mi příjde že už svého muže nepřitahuji..po dvou dětěch nejsem buh ví jaka krasavice,ale to bych do toho asi netahala..ted poslední dobou už na něm nepozoruju že bych ho nějak přitahovala,skouším se před nim trochu předvádět,,dělám i navrhy a nic,,prostě už pro něj nejsem dost přitažlivá...od porodu mám pár kilo na víc potřebovala bych holky od vás podporu..je to pár dní co sem začala cvičit(dříve to nešlo děti máme brzi po sobě ,takže málo času) potřebovala bych poradit jak docílit toho abych se mu znova líbila a aby měl zase chut..vím že cvičení samo o sobě nejde,,potřebuju radu co jist a čemu se vyhýbat..,,a ještě jedno..co ste dělaly aby vám to zase v postely klapalo??

  • 09.01.2016 10:39:26 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • V první řadě bych si o tom s partnerem promluvila a nevytvářela si domněnky. Nevěřím, že v tom hraje roli "pár kilo navíc". Nepíšeš kolik mu je let, zda-li máte klid od dětí, jakou má práci, nebo jestli neprožívá nějaký stres. Nemyslím si, že jen tím , že zhubneš několik kilo, tak že se vše vrátí do starých kolejí. Zhubnout můžeš, ale kvůli sobě...pro tvůj dobrý pocit ze sebe samotné...a pak budeš možná sebejistější....co jíst a čemu se vyhýbat netřeba psát, myslím, že víš, co je správné a co není, jinak je toho plný internet ;-)

  • Taky si myslím, že je důležité si o svých pocitech promluvit s partnerem. Může to být stres v práci, únava, ale i třeba stereotyp. Na vzhled a váhu bych to neházela. Ono to není jen o přitažlivosti, ale i o tom být v pohodě. Když má člověk nějaké trápení nebo stres tak ani na sex není nálada. Znám to sama od sebe. Nevím jak jste spolu dlouho, ale určitou roli může sehrát i ten stereotyp, a to že víc řešíte chod domácnosti a děti, než sami sebe. Promluvte si a uvidíš. Je to přece tvůj muž, nemáš důvod se stydět mluvit o tom co tě trápí. Jste tady přece jeden pro druhého. On jediný ti dá správnou odpověd. ;-)

  • Souhlasiml s holkama,že je to hlavně v hlavě. Zhubnuti je sice pěkná věc, ale je otázkou, v čem je problém u chlapa. Ten můj mne už krátce po porodu obdivoval, lichotil a to sem měla oproti před tehu nahoře 5kg a už před tehu sem měla nadvahu. Hlavu vzhůru, musíš věřit hlavně sama sobě. S dvěma detma to není snadný (ono stačí mnohdy i jen jedno), a promluvit si s chlapem o tom, jak se citis. A že máš pocit, že už k sobě nemáte tak blízko jako dřív.

  • Též si myslím, že i kdybys zhubla, nic tím nevyřešíš. Zhubnout můžeš pro svůj lepší pocit, můžeš se začít líčit, změnit účes, ale tím pomůžeš pouze sama sobě, že si navýšíš sebevědomí. Vypadá to spíš, že je problém u partnera. Rada "promluvte si" je super, ale nefunguje, pokud ten druhý prostě a jednoduše mluvit nechce. Co se třeba zkusit dělat vzácná? Zajít ven s kamarádkou, koupit si nové oblečení, namalovat se jinak než obvykle? Nemusí to zabrat, ale zkusit to můžeš...

  • Přijde mi, že je to tak nějak od všeho trošku. Takže určitě zapracuj na tom, abys zhubnula a dala se do formy, pak se budeš cítit ty sama víc sebevědomá a přitažlivá, a věř mi pak to z lidí vyzařuje. Vidím to na sobě, ale bohužel opačně. Dříve jsem byla hezká a sebevědomá, pak přišla nemoc a sebevědomí zmizelo. Dříve po mě šli všichni, který bych chtěla, teď už mě osloví tak leda bezdomovec, kterej chce dvacku na chlast. Naštěstí mám stálého přítele, který to vše bere tak nějak s nadhledem. Další je určitě to jestli prostě jen tvoje drahá polovička není ve stresu z dětí. A poslední třeba se on sám stal tvým třetím dítětem, je zvyklý, že když přijde domů je navařeno, uklizeno a o děti je taky postaráno a tak on nemusí vyvíjet žádnou snahu. Víš takové to, jo ta je MOJE nemusím se bát stojí mi doma u dětí a u plotny, pro chlapa nikdy není úplně dobrý, když si myslí, že Tě má úplně jistou. Určitě začni víc času věnovat sama sobě a třeba za nějakou dobu až si budeš víc věřit tak zkus děti umístit třeba k babičce na víkend a klidně na nějakém slevovém webu koupit nějaký levný romantický víkend a cizí prostředí udělá svoje. Teda alespoň v mém okolí to tak je a i já sama to tak vnímám. Takový to narušení každodenní rutiny. ;-)

  • uplne ti rozumim. Ja po porodu taky nabrala a nas sexualni zivot uvadl...nicmene jsme se o tom baavili, me to trapilo, a dozvedela jsem se, ze je chyba v nem. Jelikoz. pribrall i on, necitiil se dobre a tak nechtell nic. Ted zhodil 7kg a vztah je lepsi :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 532 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist