asi se mnou něco je..

Otázku položila: Bývalá uživatelka #26294 13.5.2012 20:55

Ahoj holky
Potřebuji to někam napsat, tak komu se to nechce číst, ať nečte;). Je mi 20 let. Za svůj život jsem nezažila žádnou velkou lásku, uvědomila jsem si, že to byly všechny platonické, protože skoro nikdy nebyla opětovaná. Na druhou stranu, když se do mě někdo rychle zamiloval, prostě jsem se cítila zvláštně a vycouvala. Protože jsem to tak prostě necítila. Tak se postupem času začalo stávat, jak mi kluci chyběli, že jsem si někdy s někým uletěla nebo podobně. Tento rok je to trochu pestřejší, občas mívám velké deprese, když na mě padne, že jsem sama.:( Tak jsem myslela, že mi pomůže, aspoň s někým spát. Chyba, do tří z nich jsem se zamilovala (nejspíš platonicky) a litovala toho. Nejsem žádná,která spí s cizíma. Můj nejdelší vztah byl 2-3 měsíce a to už je pěkne dlouho. Vlastně jsem rok s nikým nechodila. Teď se vzpamatovávám z toho, že jsem něco měla s jedním klukem ze školy(z vysoké) a samozřejmě se potom už vázat nechtěl, ale už jsem docela v pohodě.:) trápí mě to, že kolem sebe vidím kamarádky, které mají o 90% méně zájmů jako já(miluji sport), nejsem ani škaredá, ale ony už mají vztah 2-3 roky. Nedokážu si představit, být s někým tak dlouho, nebo že bude někdo tak dlouho se mnou. Prostě tomu už nevěřím:( Klidně říkejte, že mám před sebou celý život, ale já vlastně ještě nikdy nebyla pořádně štastná. Už v 1. třídě jsem byla platonicky zamilovaná do někoho a když jsem si tyhle vysněné lásky spočítala, bylo jich tak 18. Může být něco ve mně, co toho druhého odradí mít se mnou vztah?
Děkuji

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj;-), no mně se chtělo to přečíst :-). Jak říkáš, máš život před sebou.....to, žes ještě nepoznala velkou lásku je sice na jedné straně pro tebe určitě smutné, ale na druhé straně, si myslím, že možná si ještě tak nedozrála pro nějakou velkou lásku. To, že vycouváš, když se do tebe někdo zamiluje, no pokud to tak cítíš..... Já jsem trošku starší jako ty, je mi 34 :-p, a také jsem byla hodněkrát zamilovaná jen tak - platonicky, nakonec jsem si našla kluka se kterým jsem chodila 3 roky, byl ten nejlepší, já jsem si ho vzala a nakonec jsem zjistila, že to byla vlastně chyba, že jsem před ním nechodila s víc klukama, protože jsem ho neměla nějak s kým porovnávat, nenabrala jsem žádné skušenosti a teď už jsme 2 roky v rozvodovém řízení.... Máme 2 děti.... Na tebe někde ta pravá láska čeká, jenom bych si na Tvém místě možná trochu rozmyslela, jestli budu spát jen tak s někým, koho nemiluju, já jsem toto nikdy neudělala. Ale, na druhé straně, proč by sis neužila, jenom bacha, aby jsi z toho nevycházela zle... víš jak to myslím. To, že jsem tu dala múj příklad, tak to proto, že já jsem také patřila mezi ty holky, co mají kluka už v 16sti a vzala si ho, a vidíš,jak jsem dopadla..... Neboj, láska tě určitě čeká, nic v tobě není, jenom jsi nenarazila zatím na toho pravého. Držím palce a netrap se. Máš zájmy, to je dúležíté a neporovnávej se s jinýma holkama...... neznamená to, že když ony chodí tak dlouho s klukem, že to mají na stále. A až najdeš kluka, se kterým ti je fajn a který bude i tebe milovat, budeš si umět představit být s ním i celý život ;-)

  • To je jako bych to psala ja, kdyz jsem byla v tvem veku. Do 21 let jsem vlastne s nikym poradne nechodila a byla snad permanentne platonicky zamilovana do ruznych spoluzaku a kamaradu:). Obcas jsem se s nekterym z nich vyspala a tak nejak doufala, ze se z toho vyklube vztah. No, nevyklubal, nikdy... Ve 21 letech jsem pak poznala sveho budouciho manzela (brali jsme se pet let nato). Chci tim rict, ze ono to fakt prijde, i kdyz tomu ted treba neveris. Ja tomu totiz tehdy taky neverila...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 542 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist