antibiotika na streptokoka ještě před porodem.

Otázku položila: Anonymní uživatelka #52118 12.7.2012 13:24

Ahoj, chtěla bych vědět, jestli některé z vás napsal doktor antibiotika na streptokoka ještě před porodem. Vím, že se dávají během porodu, tak jestli to je normální. Díky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Dostala jsem kapacku az v porodnici. I kdyz by ti ho prelecili pred porodem, tak by se do porodu mohl znovu objevit. Aspon tak mi to vysvetlil doktor. I kdyz znam i pripady, kdy ho lecili jeste v tehotenstvi a pak u porodu stejne dali jeste kapacku. To mi prijde zbytecny.

  • lulatko12.7.2012 15:30

    Zjistili mi ho v 29.tt v moči, takže jsem atb na přeléčení dostala. Že je dostanu pak i u porodu (po potvrzení ze stěru v 36.tt), mi bylo rovněž sděleno.

  • Já je také dostala až při samotném porodu.Asi nemá smysl dopředu ho léčit a při porodu jde jen o to,aby se ten drobeček nenakazil.Tuším,že mi je dávaly cca 2-3 krát za porod (rodila jsem 9,5 hodiny).

  • Já dostala ATB před porodem - zjistili mi ho při stěru ve 30tg, přeléčilo se to ATB a při porodu jsem již nic nedostala. Byla jsem na stěrech znovu v 35tg. a to bylo vyléčeno.

  • Já tu potvoru taky měla před 12 lety, v těhu přeléčeno atb, ale bez efektu. U porodu jsem taky pak měla infúzi. Stejný postup jsem čekala před čtyřma rokama, co jsem byla znovu těhotná a streptokok byl fuč. Sám od sebe. Aso ho to už u mě nebavilo.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 217 otázek, kterým se dostalo 271 565 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist