ahoj děvčata

Otázku položila: Anonymní uživatelka #36823 14.4.2011 15:03

obracím se na vás s takovou pro mě trapnou otázkou. S mým přítelem mě absolutně nebaví sex. Nemám na něj chuť a když bych tu chuť měla tak on není doma a přeci jen i kdyby byl doma tak mě ta chuť prostě přejde. Ptala jsem se i kamarádek a ty to přisuzují mému těhotesnství, ale já to měla bohužel už před otěhotněním. Spím s ním jen pro jeho uspokojení hraju divadlo ale v duchu si říkám už aby byl konec. Mám ho moc ráda, dokonce jsme si o tom i povídali, opravdu se snažil, snaží ale prostě u mě nic... občas mám i takový blbý pocit že mě víc baví vyvolat hádku než sex :'( už jsem z toho docela zoufalá tak strašně bych chtěla mít to normální...co s tím, nevíte?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • A sex tě myslíš nebaví vůbec nebo konkrétně jen s tvým přítelem? Nemyslím tím, že ho podvádíš nebo tak, ale když si to představiš - sex s jiným mužem, taky ti to příjde nezábavné atp.? A jak dloiho spolu jste?

  • Nemůžu si pomoct a musím to napsat, i když ti to možná nebude imponovat - podle mě je na čase zkusit to s holkou, když na jiné chlapy nemáš pomyšlení a s tím tvým tě sex nebaví... =)

  • A po porodu bude hůř. Jestli to teda ještě jde, protože teď mu jaksi vyhovíš, ale pak nebudeš mít náladu ani na to se "přemluvit". My tohle zažili také, ale bylo to až po porodu, trvalo docela dlouho, než se to srovnalo, 2 roky určitě. Asi bys mu to měla říct na rovinu, nebo mu řekni, ať tě jednou nechá až přijdeš ty až na to dostaneš chuť. Pokud by tě to hodně trápilo, tak pak asi navštívit specialistu sexuologa.

  • to sou hormoooony ;) a nebo máš takový divný období... já byla dřív takový dračisko, denně a několikrát a furt to bylo málo.. pak najednou trvalej vztah a na rok šlus... muj drahoušek byl zoufalej ale do ničeho mě nenutil... teď už je to zas dobrý.. nejsme stroje, myslím, že tě to taky přejde.. pokud ho miluješ, čekáš s ním miminko... nevěrná nebudeš tak bude za čas zase všechno dobrý ;)

  • Já si myslím, že je to hormony a nemá to nic společného s tím, že bys byla nějak divná ;-) Rozhodně si nemyslím, že by řešením bylo jít k sexuologovi, protože tohle je u některých nastávajících maminek běžné...Pokud přítele miluješ stejně jako předtím, nestalo se nic, co by váš sexuální život nějak negativně ovlivnilo, tak bych to tolik neřešila...Chápu, že tě to trápí, ale pokud tě přítel miluje, tak to snad pochopí...Ten můj se už taky těší na sex s bříškem, ale pokud pak chuť zmizí, tak se asi nedá nic dělat :-)

  • Ahojky, s partnerem jsem už několik let a taky se u nás střídala tato období. Někdy bych ho snědla a pak mě myšlenka na sex s ním úplně rozladila. Teď je zrovna to období, kdy se ho nemůžu nabažit. Asi je to normální. Nebuj, to určitě přejde.

  • Holky je to zajímavý.....já jsem s předešlým partnerem taky neměla vůbec chuť na sex. Trvalo to přes deset let a pořád jsem se musela přemlouvat a čím víc naléhal tim se mi ten sex protivil, ale jinak jsem ho měla strašně ráda. No pak jsme se rozešli....z jiného důvodu a se současným přítelem je to naopak. Zní to divně, ale tady ho do sexu musim až skoro nutit já......No teď se mi to vrací. Čím větší na to mam chuť tím menší má on. Teď se snažíme o miminko a samonžejmě, když mam plodné období, ta chuť je, ale ne u něho. No zřejmě proto jsme pořád u snažení :-) Někdy mi přijde náladovej jak ženská, já si můžu vzít sebesexy prádlo a když nemá chuť, tak to s nim nehne. Myslíte, že existuje víc takovejch chlapů? Tohle se sem asi moc nehodí, no zkrátka a jednoduše, myslim si, že se ta chuť asi u tebe nezmění. Já jsem taky hrála divadlo hodně let no a to jsem ani nebyla těhotná. Možná, kdyby jste se snažili o mimčo a moc vám to nešlo (můj případ) tak by jsi po něm skočila sotva ho uvidíš mezi dveřma.....nebo můžeš zkusit španělské mušky....

  • urcite bych si neporizovala dite s muzem s kterym me nebavi sex...tot muj nazor!!!

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 208 otázek, kterým se dostalo 271 544 odpovědí a 409 726 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist