ach ty moje zuby :-(

Otázku položila: petulinkaa13 19.3.2012 11:29

Holky ja uz se z tech zubu zblaznim,jak si pamatujete,kdyz jsem pred 14ti dny zjistila,ze jsem tehotna,zlobila me osmicka nez jsem potratila,po potratu po ni ani znamka,ale dalsi den v sobotu me zacla bolet sestka dole,kterou mam 4 roky zablombovanou.Musela jsem na pohotovost,kde mi zub otevrela,protoze jsem v nem mela strašny cukani ( tlak) a projela mi kanalky,které jsem mela plny hnisu :-( k moji zubarce jsem sla ve stredu14.3. ta mi to jeste procistila a nechala otevreny dodneska,to uz me pak nebolelo jak se to nechalo otevreny, i kdyz jsem si tam dala vaticku pred jidlem a zkousela to zavirat,o zubu jsem nevedela....dneska mi to zkusila zavrit tou lecivou vložkou,ve čtvrt na 9 to zavrela a ja to ted v 11 hodin musela vyskrabat,bolest,tlak v zubu opet to cukani,ten zub se proste nechce nechat zavrit,pritom to uz bylo v pohode,dene to snad stokrat vyplachuju,staram se o to, i dneska zubarka to vyplachla,ale ten zub neee a neee,to same jsem prodelavala u sestky na druhe strane dole,tu mi zavirali asi na třikrát....ach jo :-( ja uz ten zub nechciiiiiiiiiiiiiiiiiii :-(((((( zažila jste to nekterá???

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj,
    asi tě nepotěším,
    zažila jsem to vloni, šestka vlevo dole, neustálé vrtání, čištění, vyplachování a bolest jako prase. Jakmile mi ten zub zavřela, začalo to nanovo, takže jsem u zubařky byla snad víc než doma a o víkendu pro změnu na pohotovosti, kde mi s tím nic dělat nechtěli, že to nechají na mé zubařce. Vydržela jsem cca týden s denní spotřebou 6 brufenů a nakonec šel stejně ven, za což jsem byla nesmírně vděčná, protože jinak bych si ho už asi vytrhla sama,auu. Od té doby mám pokoj, zub mi nechybí a nic nebolí.

  • Ja jsem to zazila ....to je nehorazna bolest.....a stalo se mi to u zubu, kde jsem uz nemela nervy...na pohotovosti mi to zubarka vycistila a zbrousila mi i zub (trubka jedna), pac bolel i na skousnuti ....pak jsem si nasla novou zubarku a ta mi tam nasla jeste jeden kanalek naprosto nevycistenej...protoze vetsinou mas 3 ale ja mela 4 a ten se teda pekne ozval. A udelala mi drenaz (?) (narizla dasen a vycpala necim, aby mi ten hnis sel ven)... a od te doby mam zatim klid...

  • Taky jsem to zažila. Ale měla jsem ten zub otevřený no dva týdny určitě, pak ta umrtvovací plomba pár dní a pak teprv definitivní zavření. A taky jsem byla po čištění kanálků na rentgenu, jestli jsou ty kanálky opravdu celý čistý. Zažila jsem toto už několikrát, mám už v puse pár mrtvol, ale nikdy mě to takhle nezlobilo jako tebe. Vatičku jsem si před jídlem nedávala, ale pořád jsem vysávala a čistila i stříkačkou a jehlou, hezky pod tlakem.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 558 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist