Zvysena teplota uz sedm dni po ovulaci

Otázku položila: Bývalá uživatelka #38963 11.3.2012 11:43

Dobry den,
chtela jsem se zeptat,zacinam se ucit merit bazalni teplotu, po ovulaci uz mam 7 den teplotu 37 - 37,3..je mozne ze bych mohla byt tehotna?V sobotu bych mela mit menstruaci, tehotensky test zatim negativni.Dekuji predem za odpoved

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahojky, přesně jak píše lenka.enka - určitě to možné je, ale na testík je ještě brzo - navíc teplota zůstává až do MS vysoko :-( takže těhu podle teplot poznáš až 18 dnů zvýšené teploty za sebou :-( moc držim palce, ať to na konci dopadne přesně tak, jak si přeješ:-)

  • mozne je vsetko :) musis pockat, na tehotensky test je este skoro. niektorym zenam ukaze pozitivny tt az po skonceni predpokladanej MS. Teplota je pekne vysoka, cize mozne to je, ale je tiez mozne, ze to je tvoja normalna poovulacna teplota- preto musis merat viac cyklov aby si sa v tom vyznala a vedela to porovnat :)
    ja som si robila prvy tt 11DPO, lebo niekedy ukaze aj vtedy, ale bol bielucky :D ked chces skusat skor, tak najskor 13 DPO, ale aj tak je lepsie testovat az ked MS vymeska, aby si sa zbytocne netesila ked vyde pozitivny a mimi sa potom neuchyti a odplavi sa s MS. takze drrrrzim prsty nech to dopadne ako chces :)

  • ahoj, jak píšou holky, usuzovat na těhu je příliš brzo. navíc teprve 7-10 dní po ovu většinou vajíčko teprve hnízdí v děloze, takže těhu test negativní je celkem pochopitelný. podle teplot by to mohlo být těhu, když by se držela alespon 18 dní jak píše ruzii, nebo když se po zahnízdění ještě o něco zvýší. testuj až v den vynechané ms, dřív to nemá smysl, protože by se mohlo stát, že oplodněné vajíčko odejde s ms a byla by jsi potom zbytečně zklamaná.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 553 odpovědí a 409 731 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist